Degustăm cu Denis la restaurantul Snow din Sinaia mușchi de vită și clătită umplută cu pulpă de pui

1137

🍽 A venit vremea sporturilor de iarnă, așa că am venit la Sinaia pentru a vă arăta câteva locuri numa’ bune pentru a lua masa.

Am dat o scurtă căutare și m-am oprit la baza telefericului unde am găsit restaurantul Snow, un local amenajat exact cum mă așteptam și care m-a dus direct cu gândul la un vin fiert, norocul meu a fost că se regăsea și în meniu.

Am început cu o pâine caldă umplută cu mozzarella și ierburi aromatice, iar pe lângă o salată de icre(a fost perfectă), o salată de vinete care a fost făcută cu puțină maioneză și o zacuscă de vinete făcută in house( se simțea tare fain fumul vinetelor făcute pe jar).

Piesa de rezistență a fost un mușchi de vită cu piure de cartofi si caviar fals din oțet balsamic, combinația a fost ok iar mușchiul de vită a fost gătit mediu spre bine. Am ales și o clătita umplută cu pui și sos de mărar, iar ceea ce mi-a plăcut a fost că clătita era umplută cu pulpă de pui ceea ce a ajutat ca toată combinația să nu fie fadă.

Pe final am încercat o porție de papanași, și sincer vorbind a fost cea mai mare porție pe care am văzut-o. Per total preparatele au fost gătite corect dar mai mergeau câteva modificări pe ici colo. Merită să-l încercați după ce v-ați dat jos de pe placă și sunteți înfometați(ps. vinul fiert a fost genial)

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat!

🟢 SITE: https://www.restaurantsnowsinaia.ro/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/Restaurant.Snow.Sinaia