Food Truck Festival vine la Bucureşti pe 12 aprilie; Iată participanţii

5345

Pentru că am tot scris de festivaluri Street Food în ultima vreme, cred că e momentul să ne ocupăm şi de Food Truck Festival. Acesta are loc în Bucureşti între 12 şi 15 aprilie 2018 în Piaţa George Enescu şi Piaţa Universităţii. Aflaţi mai jos care sunt participanţii.

Judecând după logo vom putea degusta acolo wurst, burgeri şi pizza, genul de mâncăruri pe care le-am găsit la tonete şi la festivaluri că Summer Well. Timp de 4 zile puteţi încerca mâncare columbiană de la Arepas Colombianas, care apropo îi găsiţi în aceste zile la Târgul de Paşte din Herăstrău. Mai puteţi să savuraţi şi burgerii de la Burger Van, probabil cel mai celebru food truck cu burgeri.

Meat Busters se asigură că încercaţi cele mai bune sandwichuri cu pulled pork. De altfel Meat Busters au fost şi premiaţi la Gala Food Truck Society pentru „Best Sandwich”. Drunken Squid pune la bătaie inelele de calamari, iar Crepes Charmees se ocupă de deserturi, mai bine zis de clătite. Pe lângă cele cu gem, ciocolată, banane am văzut că ar avea şi ceva clătite sărate, cu legume şi carne.

Cât despre Food Truck Festival 2018 accesul va fi gratuit şi rămâne să aflăm dacă vom avea parte de concerte sau nu. În general la evenimente de gen îi auzi pe ROA, Viaţa de Vie, Golan şi alţii de gen. Extra detalii aici.