Restaurantul DADA, una dintre locaţiile cele mai sofisticate din zona Mihai Bravu-Iancului din Bucureşti a anunţat lansarea unui nou meniu de vară. Amplasat pe strada Matei Voievod 94 Bis, restaurantul pune la bătaie un decor sofisticat şi elegant şi noi preparate, pe care le aflaţi mai jos.
Vedetele din noul meniu sunt trio tartar cu ton roşu, somon şi creveţi şi burgerul de raţă. Toate acestea au fost gândite pentru un meniu lejer de vară, mai fresh şi uşor de savurat. Produsele româneşti sunt marcate în meniu, dar şi cele vegan friendly. În noul meniu veţi găsi şi preparatele-semnatură pentru DADA, precum supă thai, salată de vită hip hop sau limonada casei.
La desert puteţi încerca o bezea DADA. Mărturisesc că nu m-am avântat încă în acea zonă, deşi am trecut des pe lângă restaurant şi m-au atras decorurile sale inedite şi sofisticate. Judecând după recenziile de pe Google, restaurantul oferă şi un fundal sonor plăcut, pe bază de jazz (uneori live), muzică chillout şi chiar numere de magie. Revenind totuşi la meniul de vară, acesta se bazează în special pe peşte şi fructe de mare, dar şi preparate asiatice, în diferite interpretări.
Mă intrigă acel burger cu chiflă colorată, iar duck burger-ul nu este o coincidenţă, pentru că e tot mai popular la noi, fiind văzut şi la multe food truckuri. Parfait-ul de nougat iarăşi sună a ceva ce aş vrea să încerc. Toate aceste preparate din meniul nou sunt sub semnătura lui chef Radu Filip, care s-a alăturat restaurantului anul trecut.
Dacă vă surâd aceste preparate, aflaţi că pot fi comandate şi acasă şi la birou, sau pot fi ridicate de la restaurant. Sunt şi seri tematice la local, precum seara de marţi dedicată pianului, iar cea de joi pentru saxofon, chitara şi cover-uri.