Starbucks continuă să lanseze noi preparate în această iarnă, de această dată dedicându-le îndrăgostiţilor. A revenit Cherry Mocha cu această ocazie şi avem şi ceva deserturi noi. Mai multe detalii aflaţi mai jos.
Din păcate aceste preparate sunt disponibile doar în SUA deocamdată, dar cu puţin noroc ajung şi la noi la un moment dat. Cherry Mocha este gândit pentru cei care adoră cireşele acoperite cu ciocolată, un dar asociat Zilei Îndrăgostiţilor. Mă rog, ar fi fost şi mai senzual căpşuni cu ciocolată, dar ele rezistă mai puţin la pregătirea în cafenea. Băutura lanţului american include un shot de espresso, sirop mocha, sirop de cireşe caramelizate şi lapte.
Toate cu frişcă deasupra cu sprinkles colorate şi dulci de cacao şi zahăr. Produsul este disponibil între 7 şi 14 februarie în orice Starbucks din SUA. E disponibil în variante reci, calde sau blended. Starbucks mai vinde şi noi deserturi, precum fursecuri cu ciocolată, acoperite cu sprinkles şi cremă, dar şi un soi de acadele „cake pop”. Cu ocazia acestei veşti aflăm şi că americanii au Starbucks Happy Hour, care le-a adus 50% reducere ieri, pentru orice băuturi calde sau reci mărimea grande sau mai mari. Nu ar stricat oferta asta şi la noi.
În State e pe bază de aplicaţie de mobil Starbucks, unde bifezi oferta.