Lucky Noodles este un nou restaurant asiatic în Satu Mare

0
5245

Satu Mare are din această săptămână un nou restaurant cu specific asiatic, Lucky Noodles. Acesta a fost inaugurat în mall-ul local, Shopping City Satu Mare şi avem detalii despre preparate şi locaţie mai jos.

Centrul de shopping al celor de la NEPI Rockcastle găzduieşte acum un nou restaurant. Este o locaţie cu specific chinezesc şi cu personal mixt, format din chinezi şi români. Din ce am văzut pe lista de preparate se află 17 specialităţi principale. Aveţi de ales între supa picantă, pacheţele de primăvară, creveţi în crustă, orez cu pui la grill şi orez cu creveţi.

Există şi raţă crocantă, dar şi noodles cu legume sau noodles cu pui. Somonul la grătar nu e chiar cel mai chinezesc lucru, dar trecem peste. Au şi preferatul meu, orez prăjit cu opu, dar şi orez prăjit cu ou şi pui. Mi se pare inedit şi faptul că există tofu cu orez (pentru vegetarieni). Băuturile includ răcoritoare, bere, apă, Cappy şi altele de gen.

Nu am văzut deserturi în meniul Lucky Noodles sau preparate care să conţină porc sau vită. Locaţia se află fix lângă KFC şi aproape de Cineplex-ul din mall. Centrul comercial se află pe Strada Careiului 17. Încă nu ştim dacă există şi serviciu de livrări.

Sursa foto