Hard Rock Cafe Bucureşti ne propune un nou meniu, care întâmpină atât Ziua Îndrăgostiţilor, cât şi primăvara, care se apropie. Noul meniu poartă numele de American Classic With a Twist şi propune reinterpretarea unor preparate clasice americane.
Pe lista noutăţilor se află mini burgeri, vrăbioară de vită la grătar, aripioare, dar şi clasicele mac & cheese, toate regândite într-o variantă nouă. Oferta este pentru o perioadă limitată de timp şi include garnituri şi dressing-uri inedite. Am gustat şi meniul de toamnă anul trecut şi v-am oferit impresii aici, iar la acea vreme ingredientul secret era nişte bourbon de la mama lui.
Iată preparatele din meniul American Classics With a Twist:
- Buffalo Style Sliders – 3 mini burgeri cu inele crocante de ceapă, sos classic rock şi sos Blue Cheese sau Ranch
- Honey & Sriracha Wings – aripioare de pui afumate şi crocante, cu sos sriracha, miere şi chilli dulce. Au presărate seminţe de susan alb şi rondele de ceapă verde, fiind servite cu sos ranch
- Blackend Chiken Sandwich – sandvişuri cu piept de pui asezonat cu condimente, într-o chiflă pufoasă. Includ salată, roşii, sos Remoulade, salsa de mango. Se serveşte cu lămâie verde, cartofi prăjiţi şi sos ranch
- New York Strip – vrăbioară de vită la grătar, marinată în sos de cafea şi chilli. Se serveşte cu cartofi prăjiţi condimentaţi cu 11 mirodenii şi sos ranch
- Spicy Mac & Cheese – mac & cheese-ul de astă toamnă revine, tot cu paste cavatappi, dar acum într-o versiune picantă cu ardei şi siracha. Peste ele este presărat pesmet şi sunt servite cu frigărui de pui sau creveţi la grătar
- Chipotle Steak Fajitas – carne de vită la grătar, marinată în sos de soia, lime şi chipotle afumat, pe pat de ardei gras roşu şi verde. Se serveşte cu mix de brânză, pico de gallo, salsa de mango şi ananas, salată verde, smântâna şi tortilla fierbinte
Pe lângă mâncăruri apar şi cocktaluri noi, precum Tropical Margarita, pe bază de lichior de portocale, suc de ananas şi lime, dar şi Peach Paddy’O Pounder.
Acesta e gândit pentru St. Patrick’s Day, având în compoziţie Jameson Irish Whiskey, sirop Monin White Peach, lămâie şi ceai negru. Cei care vor ceva fără alcool pot degusta un Passion Fruit Punch, un amestec de fructul pasiunii, suc de portocale şi bere de ghimbir.
Meniul este disponibil până pe 28 martie.