Paprika TV prezintă grila de programe şi recomandările pentru martie 2019

0
1366

După ce v-am informat cum arată emisiunile culinare şi grila de programe de la Paprika TV pe februarie 2019, e momentul să aflăm şi ce mai apare în martie 2019. Ne pregătim de noi sezoane de gătit cu Martha Stewart, dar şi o incursiune în Orientul Mijlociu.

Pe 4 martie debutează John Torode’s Middle East, un serial culinar cu 10 episoade, care ne duce în Orientul Mijlociu. Debutează la ora 21:00, iar John Torode, un celebrity chef australian cunoscut pentru MasterChef-ul regândit al celor de la BBC. Chef-ul se va întâlni în cadrul noului show cu bucătari locali şi va descoperi specificul şi aromele ţărilor din Orientul Mijlociu.

În fiecare episod va pregăti 3 feluri de mâncare extravagante.

Pe 18 martie revine Martha Stewart, cu un nou sezon din „Martha Bakes”. Ajunge la sezonul 9, cu 33 episoade de 30 de minute. Martha vă va învăţa cum să faceţi prăjituri delicioase, fie că e vorba de reţete clasice sau noi. Faimoasa autoare de cărţi de bucate şi femeie de afaceri ne va trece prin preparate pentru mic dejun, budinci, prăjituri şi alte bunătăţi.

În martie 2019 mai avem şi emisiuni cu Gordon Ramsay în prin plan, „Gordon Ramsay – În Sânul Familiei”, dar şi aventuri culinare în Franţa, episoade din „Grătar Urban”, peripluri culinare cu Gerard Depardieu, reţete marca Antonio Passarelli şi multe altele.

Paprika TV este un post TV maghiar, activ din 1996 şi dedicat gastronomiei. Emisiunile sale sunt difuzate în Cehia, România, Slovacia şi Ungaria.