AM GĂSIT CEA MAI BUNĂ MOUSAKA😍LASAGNA GRECILOR „PASTICCIO

0
682

🍽 Bună tuturor, și bine ați revenit la un nou episod al canalului nostru, ‘Degustam cu Denis’! Astăzi vă vom purta într-o aventură culinară prin zona cu cele mai multe baruri din Atena, unde ne-am plimbat înainte de a ajunge la restaurantul Liondi, amplasat lângă muzeul Acropolelor și recomandat de criticii culinari.

La Liondi, am avut privilegiul de a savura două preparate tradiționale grecești irezistibile: Mousaka și Pasticcio.

Mousaka a fost o adevărată revelație. Când am înțepat prima dată furculița în acel strat de cartofi perfect copt și vinete aromate, am simțit cum aromele se amestecau într-o armonie perfectă. Carnea de vită, pregătită cu măiestrie, se topise în gură , iar sosul bechamel de deasupra adăuga o textură cremoasă și un gust bogat, sincer mergea și puțină nucșoară la acest bechamel. Gustul cald și plin de arome m-a teleportat direct în inima bucătăriei grecești autentice.

Pasticcio, varianta grecească a lasagnei, a fost o altă experiență culinară de neuitat. Pastele tubulare erau îmbibate în sosul de roșii care amintea de gustul verii, iar carnea de vită bine condimentată oferea un contrast perfect de arome. Dar punctul culminant a fost sosul bechamel. Cu o crustă aurie și o consistență cremoasă, acest sos a adus un strat de bucurie suplimentar.

Nu uitați să apăsați butonul de like și să vă abonați pentru mai multe aventuri culinare. Până data viitoare, poftă bună!

🟢 SITE: Home | Liondi Restaurant https://www.liondi.com
🟡 ADRESĂ: Makrigianni 19-21, Athina 117 42, Greece
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: +30 21 0921 9994

#Restaurant #athena #greece #foodvlog #bucuresti #timisoara #travel #food #foodreview #romania #review #vlog #foodie #mancare

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239