Gastronomia tomnatică vine la Galaţi, prin Târgul de Toamnă, ediţia 22

0
443

Dacă aveţi drum pe la Galaţi pe final de lună septembrie şi vă e pofta de must, pastramă de berbec, vin şi grătare, atunci nu trebuie să rataţi Târgul de Toamnă – Ediţia a XXII-a. Are loc în Piaţa Centrală din Galaţi între 29 septembrie şi 1 octombrie.

Când încep frunzele să cadă, se încing şi grătarele şi începe sărbătoarea toamnei. Piaţa Centrală din Galaţi este gazda acestui eveniment. Veţi vedea un cooking show live cu Bucătarul Ovidiu Ţigănuş – Bărbosu, veţi asista la degustări profesionale de vinuri sau alte băuturi alcoolice cu Somelier Dănuţ Sendrea, plus surprize tomnatice.

Piaţa Centrală e transformată într-o oază de culoare, cu decoruri de toamnă, care vor încânta privirea celor prezenţi şi le vor umple inima de căldură. Cei mici se vor juca cu Mascotele Toamnei, personaje simpatice care aduc zâmbete şi bucurie. Vor vedea şi baloane în formă de struguri, porumb, dovleci.

Veţi avea parte şi de defilări, workshop-uri pe teme culinare, ateliere de creaţie pentru copii. Vor exista şi cooking show-uri live, cu ceaune cu zacuscă, magiun de prune, simfonia plăcintelor de toamnă, dar şi pregătirea mustului. Au fost programate şi expoziţii de legume şi fructe ale toamnei.

De divertisment se ocupă Vali Preda şi Cristian Rizescu, Emilia Ghinescu, Romică Ţociu şi Cornel Palade. Vine şi taraf Lucian Vintilescu, dar şi trupă de performanţă a şcolii de dans românesc Larisa şi Marin Barbu – Nea Mărin.