Am mâncat cea mai bună carne de oaie și virșli cu tarhon la restaurantul Kombinat din Sibiu

0
472

🍽 Ziua bună dragilor și bine v-am găsit la un nou vlog pe canal! Suntem în a treia zi în Sibiu, și astăzi am ales să luam cina la Kombinat.

Kombinat

Restaurantul îl găsiți pe strada Berăriei, și ce mi-a atras atenția cel mai mult a fost meniul care a fost conceput doar cu materie primă autohtonă. Ajuns la locație, am luat loc la o masă pe rooftop, unde priveliștea era de nota 10, iar terasa mi-a dat din prima un vibe plăcut.

Uitându-mă peste meniu am ales să-mi iau o porție de virșli și la felul principal o oaie la gratar. Porția de virșli a venit destul de rapid, și ce am găsit în farfurie era tot ce puteam să îmi doresc, având în vedere că sunt un iubitor al cârnaților.

Două bucăți de virșli cu dovlecel tras la grătar, tarhon proaspăt și la bază, un muștar făcut în casă. Despre cârnați pot spune că au fost delicioși, iar în rest farfuria era gătită corect, dar cel mai mult m-a impresionat că la această combinație au adăugat tarhonul.

Am reușit destul de repede să termin de mâncat, apoi am avut de așteptat cam 50 de minute dupa felul principal. Mi s-a părut puțin cam mult, dar totuși am trecut cu vederea pentru că era terasa full. Oaia a venit făcută la grill, cu un piure de vânătă albă și niște roșii cherry perpelite în tigaie.

Știu că în clip v-am spus că este cu piure de conopidă, dar să știți că băieții ăștia și-au făcut treaba atât de bine încât au reușit să mă păcălească. Textura a fost exact ca a celui de conopidă, iar gustul a fost o explozie de gusturi.

Piesa de rezistență în schimb a fost acea bucată de oaie care era atât de fragedă încât mi s-a topit efectiv în gură. Per total pot să vă spun că este un restaurant perfect de luat masa în Sibiu, și-l recomand cu cel mai mare drag, chiar dacă a durat puțin cam mult mâncarea.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră.

🟢 SITE: https://www.kombinat.ro/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/kombinatsibiu/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kombinatsibiu/
🟡 ADRESĂ: Strada Berăriei FN, Sibiu 550173
🟠 MAPS: https://g.page/kombinatsibiu?share
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: +40 730 354 789

Degustăm cu Denis la restaurantul Kombinat din Sibiu

#Restaurant #Kombinat #Sibiu

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239