AM MÂNCAT UN PLATOU PESCĂRESC • ORAȘUL CU CEL MAI FRUMOS APUS

0
569

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou episod pe canal! Astăzi suntem în Zadar, Croația și hai să găsim cele mai bune locuri de luat masa.

Zadar
Situat în inima Adriaticii, Zadar este centrul urban al Dalmației de nord ca centru administrativ, economic, cultural și politic al regiunii cu 75.000 de locuitori. Coasta este deosebit de indentată, insulele și natura neatinsă atrage mulți navigatori în aceste regiuni. Arhipelagul numără 24 de insulițe și stânci mai mari și aproximativ 300 de mai mici, 3 parcuri naturale – Telašćica, Velebit și Vransko jezero și 5 parcuri naționale, printre care si Plitvice. Iar în parcul Plitvice trebuie să mergi măcar o dată în viață. Cât despre oraș, pot spune că m-a cucerit pe loc datorită arhitecturii venețiene. Pot spune că este un oraș pentru îndrăgostiți, mai ales că de aici se văd unele dintre cele mai frumoase apusuri de pe planetă.

Mâncarea
Pentru acest episod am ales restaurantul Bruschetta care se află în cetatea orașului fix pe faleză, așa că dacă iei cina aici nu o să regreți. După ce am inspectat meniul am ales să iau un platou cu pește și fructe de mare, plus doua pahare de vin. Mâncarea a venit cam în 15 minute dar timpul a trecut foarte repede pentru că ospătarul a fost cu ochii pe noi. Platoul a cuprins biban de mare, ton, langustine, calamar și niște spanac sote. Gustul a fost unul specific, peștele a fost proaspăt iar pentru iubitori este fix ceea ce trebuie. Singurul punct în minus a fost faptul că bibanul l-a adus întreg și că ospătarul nu l-a filetat la masă, dar oricum este ușor de mâncat deoarece are doar coloana.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

#Restaurant #zadar #croatia #sea #food
#bucuresti #review #timisoara #foodvlog #foodreview
#travel #vlog
PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239