ANTRICOT LA CEL MAI BUN RESTAURANT DIN DEVA (Bord13-Gastro&PUB) – AVENTURI ÎN ZĂPADĂ DE 1 METRU

0
1055

🍽 Salutare, prieteni dragi, și bine v-am găsit la un nou episod din Degustăm cu Denis ! Azi ne îndreptăm spre o destinație nouă, visând să ajungem la pitorescul lac Bucura și să savurăm apoi cina la unul dintre cele mai apreciate restaurante din Deva.

Destinația Noastră: Poiana Pelegii

Situată la o înălțime de 1633m și la doar 31 km de Gura Zlata, Poiana Pelegii se dovedește a fi un loc perfect pentru camping și startul unei călătorii spre vârfurile Retezatului. Se poate ajunge aproape până la poiană cu mașina, mai ales dacă nu a plouat recent. Zona de corturi este la numai 5 minute de parcare. Pe lângă izvor, în poiană există și o cabană a salvamontului – un fapt important de reținut, mai ales că în Retezat semnalul este aproape inexistent, exceptând la Curmătura Bucurei.

Experiența Culinara la Bord13

Noi am decis să ne răsfățăm papilele gustative la Bord13, cunoscut ca unul dintre cele mai bune restaurante din Deva. Îți recomandăm să faci o rezervare înainte, deoarece locul este de obicei aglomerat. După ce am analizat meniul, am ales un antricot cu sote de hribi, iar colega mea a optat pentru vită cu morcovi caramelizați și piure de mazăre. Antricotul meu a fost gătit mediu, deși l-am cerut medium-rar, dar a fost savuros și așa. Am apreciat faptul că hribii nu au fost super gătiți, ceea ce mi-a permis să simt mai bine textura lor. Au fost asezonati cu sare, piper și o notă discretă de usturoi. Cât despre combinația de vită cu morcovi caramelizați, a avut o notă prea dulce pentru gustul meu, aducându-mi în minte preparatele culinare chinezești.

Îți mulțumim enorm că urmărești aventurile noastre gastronomice! Dacă îți place munca noastră, nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube Degustăm cu Denis și să apăși pe clopoțel pentru notificări. De asemenea, împărtășește conținutul cu prieteniităi și lasă-ne un like!

Descoperă Bord13-Gastro&PUB

Accesează site-ul Bord13-Gastro&PUB pentru a descoperi mai multe despre acest restaurant minunat.

Ne vedem în următorul episod de pe canalul Degustăm cu Denis! Până atunci, savurați fiecare clipă și fiecare bucată!