Auchan România a inaugurat în această săptămână al şaselea supermarket din reţea, care se află în Iaşi şi aduce un nou concept pe piaţă. E vorba despre o unitate retail de proximitate Family Market Miroslava, aflat lângă primăria comunei cu acelaşi nume.
Conceptul este unul de supermarket cu suprafaţă mare şi este a doua unitate de vânzare din judeţul Iaşi. Auchan Miroslava pune la dispoziţie o suprafaţă de vânzare de peste 2000 de metri pătraţi şi include în ofertă peste 11.000 de produse alimentare şi nealimentare. Family Market Miroslava este primul din portofoliul grupului Iulius şi are 60 de angajaţi. Printre produsele pe care le puteţi găsi aici se numără cele esenţiale, alimente de bază, articole de menaj, bricolaj, grădină şi multe altele.
Această unitate se laudă cu o Carmangerie generoasă, cu o sumedenie de produse din carne, dar şi cu o zonă de legume şi fructe cu produse de la producători şi furnizori locali. Există şi zona Brutăria Mea, cu produse de panificaţie şi patiserie, dar şi zona de Alimentaţie Sănătoasă, cu sute de produse BIO sau pentru diete speciale. Iubitorii de peşte şi fructe de mare au la dispoziţie Pescăria Mea. Aşa cum am văzut şi în cadrul altor unităţi Auchan, este integrat aici şi un restaurant, La Masă, unde bucătarii Auchan pregătesc preparate cu specific local sau internaţional.
Foarte important de spus e faptul că Auchan Miroslava are doar case self check out, deci nu are casieri. Clienţii îşi pot scana şi achita singuri cumpărăturile la cele 8 case de self-checkout. Plata se poate face cu cash sau cu cardul. Odată cu această inaugurare reţeaua Auchan ajunge la 259 de puncte de vânzare, dintre care 33 sunt hypermarketuri, 6 supermarketuri şi 220 sunt magazine de proximitate MyAuchan (200 în staţii Petrom).