Bolt Food lansează magazinele Bolt Market: livrări de cumpărături în 15 minute

1721

Bolt Food se extinde şi după ce a inclus de ceva vreme categorii de fructe, legume şi alte cumpărături, acum inaugurează o secţiune dedicată cumpărăturilor. Se numeşte Bolt Market şi îţi aduce cumpărăturile direct la uşă în 15 minute. Deocamdată Bolt Market este disponibil doar în Bucureşti.

Utilizatorii îşi pot comanda produse alimentare şi non alimentare de la magazinele Bolt Market prin aplicaţia Bolt Food şi pot alege dacă le doresc livrate sau dacă le vor ridica chiar ei din magazine. Acele 15 minute menţionate mai sus se întâmplă în situaţii ideale, sunt un deziderat al companiei. Am deja Bolt Food instalat şi comand des, iar la o căutare rapidă am găsit Bolt Market Plevnei că singura opţiune.

Taxa de livrare este de 5.69 până în zona mea, Ozana-Titan, iar timpul de livrare este estimat la 65-70 de minute. Livrările au loc de la 09:00 ora 23:00 luni şi marţi, până la 23:59 miercuri, joi şi vineri, în vreme ce sâmbătă şi duminică ajunge şi la 00:59. Veţi găsi în oferta fructe şi legume, cu avocado de 700 grame la 12.8 lei spre exemplu şi morcovi bio la 5.99 lei (500 grame).

Cârnaţii de porc eco sunt 16.99 lei, iar 500 grame de cârnaţi de Periş sunt 13.8 lei. 600 de grame de copane sunt 8.99 lei. Găsiţi şi pâine, chipsuri, semipreparate, ciocolată, Coca-Cola, produse congelate, bere şi cidru, conserve, dar şi detergenţi şi produse pentru animale de companie. Puteţi descărca Bolt Food de aici.