Bolt Food premiază cele mai bune restaurante din aplicaţie, în Cluj şi Bucureşti

0
574

În cazul în care nu ştiai ce să comanzi azi din Bolt Food află că aplicaţia tocmai a premiat cele mai apreciate restaurante listate. Asta în cadrul noii ediţii Restaurant Awards 2022. Restaurantele nominalizate sunt alese după criterii predefinite, premiile fiind acordate în urma preferinţelor de către utilizatori. Hai să aflăm care sunt cele mai bune restaurante din Bolt Food în Cluj-Napoca şi Bucureşti.

În aprilie utilizatorii şi-au manifestat preferinţele prin vot. Restaurant Awards este o campanie internaţională de recunoaştere a restaurantelor Bolt Food pentru merite gastronomice, dar şi pentru rolul de liant în comunitate. În Bucureşti a câştigat French Revolution la categoria „Restaurantul cu cel mai mare rating” şi da, eclerele lor sunt geniale.

În Cluj-Napoca a câştigat Cimbru Restaurant în aceeaşi categorie. Cel mai bun restaurant nou, lansat în ultimii 2 ani, cu o creştere impresionantă de comenzi este Le Bab Fried Chicken în Capitala şi Il Forno la Cluj. La Fine Dining a câştigat MAT Restaurant în Bucureşti şi Marhaba Lebanese Restaurant la Cluj.

Sunt şi premii pentru momente ale zilei, astfel că restaurantul preferat pentru prânz e Burger King, iar cel pentru noapte este Dristor Doner. Dacă vrei preparate vegane, afla că Avocadoo e premiat la această categorie, iar ca preţuri accesibile La Plăcinte a primit distincţia. Cel mai bun mic dejun se comandă la J’ai Bistrot aparent.

Bolt Food e prezent în acest moment în 5 oraşe din România: Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.