Burger King ajunge în Timișoara! Cum primești gratuit un burger Whopper dacă vii la deschiderea de pe 2 septembrie?

0
2216
Burger King

Prima zi de toamnă vine cu vești bune pentru timișoreni, asta pentru că de acum orașul lor are un Burger King. Celebrul lanț de restaurante își continuă extinderea locală și ajunge în vestul țării. Vor fi și oferte speciale pentru cei care vin mâine pe 2 septembrie la inaugurare. Avem detalii mai jos.

Un prim detaliu de știut este acela că restaurantul este situat în Shopping City Timișoara. Va fi deschis în fiecare zi, de luni până duminică, iar echipa numără 30 de angajați. Cât despre surpriză, în ziua inaugurării (2 septembrie), poți primi un burger Whopper gratuit.

Ce trebuie să faci? Ca mâine pe 2 septembrie să te numeri printre primii 100 de clienți care vor veni la deschidere. Va trebui să saluți cu sintagma „CEAU, Burger King!” pentru a primi prețiosul burger. Există și o altă ofertă, astfel că oricine vine în restaurant va putea cumpăra 2 burgeri Whopper cu 29 lei. Găsești locația Burger King în zona de food Court.

Iată și o declarație de la Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România:

„Suntem foarte bucuroși să le spunem tuturor timișorenilor „CEAU, TIMI!” și să deschidem un nou restaurant într-un oraș din România care ne place foarte mult. Pe lângă salutul emblematic al acestei regiuni, suntem foarte încântați de faptul că am reușit să aducem gustul autentic Burger King într-o nouă destinație din România. Sperăm că vom cuceri cât mai mulți timișoreni cu gustul unic al burgerilor de la Burger King făcuți la grătar și, de asemenea, ne dorim ca aceștia să se bucure de o experiență memorabilă în restaurantul nostru.”