Ce burgeri noi a pregătit Hard Rock Cafe Bucureşti pentru 2024: #BURGERTOK

580

Pierduţi în vâltoarea de noutăţi din lumea tech şi în inevitabilul post impus după sărbători am ratat cumva menul reîmprospătat cu burgeri de la Hard Rock Cafe Bucureşti. Am răsfoit printre postările lor şi am descoperit ceva numit „#BURGERTOK”. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

E vorba despre 3 burgeri noi, semnaţi Miruna Lică, Antonio Luca şi Leo Dumitru. Ediţia este una limitată, până la final de februarie, deci mai aveţi puţin timp să vă bucuraţi de aceste preparate. Hai să le luăm pe rând…

Korean Barbecue by Miruna Lică: steak burger din carne proaspătă de vită, cu sos barbecue coreean, castraveţi picanţi cu susan, salată coleslaw coreeană, maioneză cu kimchi şi bacon caramelizat cu miso. Servit cu cartofi prăjiţi şi sos Chipotle Aioli.

Provolone & Porchetta by Antonio Luca: burger gourmet în ediţie limitată, din carne proaspătă de vită cu brânză Provolone, pesto de busuioc făcut în casă şi porchetta. Musai de servit cu cartofi prăjiţi presăraţi cu parmezan şi sos garlic aioli.

Tex-Mex Madness by Leo Dumitru: aici nu avem încă ingredientele, dar judecând după fotografie, primim cheddar (American Cheese), castraveţi muraţi, o felie de bacon crispy, salată verde şi ceva sos roşiatic, poate picant. Eventual şi ceva maioneză sub salată?

Tot la început de ianuarie Hard Rock Cafe a lansat şi un meniu vegetarian complet, dar despre el altă dată, în altă postare. Mai multe detalii despre preparate aveţi aici.