CEL MAI BUN GYROS PE CARE L-AM MANCAT

0
485

🍽 Bine ați venit la canalul nostru YouTube, „Degustăm cu Denis”! În acest episod, vă vom purta într-o călătorie culinară în orașul Corfu, pe o străduță îngustă, în mijlocul unui decor plin de clădiri istorice, dar fermecătoare. Haideți să vă povestim experiența noastră de neuitat!

Dimineața ne-a găsit în Corfu, iar primul nostru popas a fost la Ninos Taverna, un loc renumit pentru autenticitatea sa grecească. Acolo, ne-am așezat la masă pe o străduță îngustă, înconjurată de clădiri istorice, dar fermecătoare, întrucât nu aveam vedere la mare, însă atmosfera era cu adevărat pitorească.

Am ales să încercăm două preparate speciale: gyros și sofrito. Gyrosul, acest fel de mâncare grecesc iconic, a fost preparat din carne de porc. Carnea a fost mărunțită și îmbogățită cu arome autentice, apoi frăgezită și rotită la grătarul vertical până când a devenit aurie și crocantă la exterior, dar suculentă și plină de savoare la interior. Cu textura sa perfectă și aromele sale autentice, acest gyros a fost, cu siguranță, cel mai bun pe care l-am gustat vreodată.

Și, desigur, nu puteam să nu explorăm și un preparat mai puțin cunoscut, dar la fel de delicios, și anume sofrito. Sofrito este o combinație de carne de porc, gătită într-un sos extrem de aromat, alcătuit din ingrediente precum ceapă, usturoi, vin roșu și ierburi. Această combinație a creat un fel de mâncare uimitor de gustos, cu o aromă profundă și texturi echilibrate.

În timp ce savuram aceste două preparate minunate, ne-am bucurat de atmosfera primitoare și caldă a străduței înguste, înconjurată de clădiri istorice și frumoase. A fost cu adevărat o experiență culinară memorabilă în Corfu, pe care suntem încântați să o împărtășim cu voi!

Nu uitați să vă abonați la canalul nostru „Degustăm cu Denis” pentru mai multe aventuri culinare captivante și descoperiri gastronomice din lumea întreagă. Vă mulțumim pentru urmărire și vă așteptăm cu nerăbdare în următorul episod gustos!

🟡 ADRESĂ: Sevastianou 44, Kerkira 491 00, Greece
☎ TELEFON: +30 2661 046175

#Restaurant #foodvlog #corfu #bucuresti #timisoara #travel #food #foodreview #romania #vlog #review #taverna #gyros #sofrito

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239