CEL MAI NOU RESTAURANT DIN COMPLEX-HOTTIE 🌯 DIN TIMIȘOARA

0
390

🍽 Salut, dragilor! Bine v-am găsit la un nou episod pe canal! Tocmai am aflat că s-a deschis un nou restaurant în complex în. Timișoara şi am decis să trec pe acolo.

HOTTIE

De când am intrat, am fost plăcut surprins de design-ul localului şi de personal, care mi-a preluat rapid comanda. Meniul constă în wrap-uri şi salate, iar partea interesantă este că există o opţiune de porţie mini pentru fiecare preparat, chiar dacă nu poţi mânca o porţie întreagă.

Mâncarea

Am ales un wrap „Baby Juicy”, un wrap „Cruncy Veggie”, un wrap „Cruncy”, şi un „Hottie Box Chick”. Wrap-ul „Baby Juicy” era cu hummus, piept de pui, roşii şi salată, iar combinaţia de arome m-a făcut să mă gândesc puţin la Turcia. Wrap-ul „Cruncy” a fost preferatul meu, cu pui, guacamole, bacon crocant şi câteva legume. În general, mi-a plăcut gustul puiului, combinaţiile de arome şi faptul că fiecare wrap era bine împăturit. Concluzia este că băieţii de la Hottie au o mâncare bună şi că voi reveni acolo.

Vă mulţumesc pentru că vă uitaţi la clipurile noastre şi nu uitaţi să daţi un subscribe şi să distribuiţi dacă vă place munca noastră!

🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087113522237
🟣 INSTAGRAM: https://instagram.com/hottie.tm?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🟡 ADRESĂ: Aleea FC Ripensia nr 3 (lângă Cantina Politehnicii și 3F) Timișoara
🔴 COMENZI https://tazz.ro/timisoara/hottie/15632/restaurant

#Restaurant #bucuresti #timisoara #food #foodreview #review #travel #vlog
#foodvlog #romania #HottieTimisoara #cluj #brasov #iasinterview #sibiu #oradea
PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239