Cel mai scump burger din lume a fost pregătit la Cluj, pentru UNTOLD 2023

0
1778

Ştiu, mâncarea de la festivalurile de muzică e scumpă, dar chiar aşa? Azi aflăm că la Cluj-Napoca se vinde cel mai scump burger din lume şi el costă nu mai puţin de 6200 de dolari. A fost pregătit special pentru festivalul UNTOLD şi aflaţi ce conţine mai jos.

Ce e drept UNTOLD-ul avea deja câţiva Magic Burgeri la vânzare pe Tazz, inclusiv unui vegan cu sfeclă roşie. Preţurile lor erau pe la 50-60 lei parcă. Burgerul cel nou produs la Cluj a doborât recordul de preţ al unuia din SUA, care se vindea la 6000 de dolari. În compoziţia sa se află felii de trufe negre, foie gras, oţet de trufe, ceapă caramelizată şi o felie de şuncă de porc negru iberic.

Acest porc a fost hrănit numai cu ghindă şi crescut în condiţii ideale. Patronul restaurantului din Cluj a adăugat drept cireaşă de pe tort şi o foiţă de aur deasupra creaţiei sale. Ea va fi disponibilă în local de pe 1 august 2023. UNTOLD Festival 2023 se desfăşoară între 3 şi 6 august şi vor urca pe scenă Ava Max, Alesso, Armin van Buuren, Bebe Rexha, David Guetta şi Eric Prydz, printre alţii.

Judecând după preţurile de la SAGA, aşteptaţi-vă să cheltuiţi lejer 200-300 lei pe mâncare şi băutură în fiecare seară.