Cele mai bune cuptoare cu microunde la sub 500 de lei pe care le poți cumpăra în 2021

0
435
Cuptoare

Seria noastră de articole informative continuă astăzi cu o postare în care vorbim despre cuptoare cu microunde. Acest produs indispensabil din bucătărie adoptă multe variante, de la cele clasice la cele încorporabile. Reprezintă modalitatea prin care ne pregătim pe fugă mâncarea. În ultimii ani au sosit și funcții noi care ne permit să facem mai mult decât floricele sau să încălzim un semipreparat.

În articolul de astăzi vă prezintă un top cu 5 cele mai bune cuptoare cu microunde la sub 500 de lei pe care le poți cumpăra în 2021. Acestea se diferențiază prin capacitate, funcționalități, design și desigur preț. Ca ghid am luat site-ul eMAG acolo unde există un sistem de recenzii și feedback bine pus la punct, astfel că putem afla ce spun cumpărătorii și cât de bune sunt aceste produse.

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-91RBWO

Din zona accesibilă de preț face parte și acest model Daewoo KOR-91RBO pe care îl poți vedea în imaginea de mai jos. Cuptorul de față oferă o capacitate de 25 litri și printre programele predefinite avem și unul de dezghețare. Ușa de deschide spre stânga și avem oprire automată, semnal sonor la finalizarea programului, afișare ceas, cât și funcție de curățare cu aburi.

Cuptoare cu microunde

Puterea oferită este de 900W, iar cuptorul pune la dispoziție 10 trepte de putere. Ca dimensiuni, acesta măsoară 46.5 cm lățime x 36.5 cm adâncime x 28 cm înălțime și are greutate de 11.2 kg. De asemenea, primim ecran LED care afișează informații referitoare la timpul de preparare, nivelul puterii și greutatea alimentelor. Modul Dish Warmer permite încălzirea mâncărurilor în vase ceramice. Prețul este de doar 299.99 lei.

Cuptor cu microunde Samsung MS23F301TAK

Mergem mai departe unde descoperim modelul Samsung MS23F301TAK, cu mențiunea că Samsung este unul dintre producătorii cu cele mai multe cuptoare cu microunde din oferta eMAG. Varianta pe care o vedeți aici vine pe o nuanță de negru arătoasă și adoptă un design minimalist care se va potrivi cu ușurință în orice bucătărie modernă. Capacitatea sa este de 23 litri, ușa se deschide spre stânga, iar panoul de comandă este unul digital.

Cuptoare cu microunde

La interior s-a optat pentru utilizarea unui material ceramic, iar ca funcții avem timer, blocare acces copii, afișare ceas și semnal sonor la finalizare programului. Cuptorul are funcție de dezghețare, putere de 800W și 6 trepte de putere. Măsoară 48.9 cm lățime x 37.4 cm adâncime x 27.5 cm înălțime și cântărește 12 kg. De asemenea, acest cuptor oferă 16 moduri presetate de gătire care te ajută să prepari feluri de mâncare sănătoase în câteva minute. Poți prepara și produse proaspete, cereale, pui sau pește cu o simplă atingere. Modelul de față poate fi cumpărat acum pentru 394.99 lei.

Iată ce declară Andrei, unul dintre cumpărători:

Am testat În vara anului trecut acest produs la bunica. îl primise În dar cu 2 ani În urmĂ Și de atunci Îl foloseȘte fĂrĂ probleme. DezgheaȚĂ În timp util. ÎncĂlzeȘti rapid setÂnd din timerul digital temperatura doritĂ. Se curĂȚĂ uȘor datoritĂ ÎnveliȘului Ceramic, doar cu o lavetĂ umedĂ e ca nou. Recomand.

Cuptor cu microunde Toshiba MW2-AG23PBK grill

Cei care își doresc ceva mai mult au la dispoziție acest model Toshiba MW2-AG23PBK care vine cu bonus sub forma unui grill. Astfel vei putea prepara și carne cu aroma unui grătar, fără mirosul pregnant de fum. Cuptorul are putere de 1000W/1050W în mod grill, respectiv 900W în mod microunde și vine cu panou de comandă mecanic. Și aici ușa se deschide spre stânga, iar ca funcți avem afișare ceas, iluminare interioară și blocare acces copii.

Cuptoare cu microunde

Cuptorul poate decongela 450 grame de carne în doar 6 minute iar pentru a reîncălzi 450 grame de mâncare ai nevoie de 4 minute și 10 secunde. Mai aflăm că acest cuptor are și o serie de meniuri tipărite în partea de sus și putem alege ce dorim dintre pizza, carne, legume, paste, cartofi, pește, băuturi sau popcorn. Cuptorul are și funcție de pornire rapidă, alarmă acustică, gătire combinată și piciorușe antiderapante. Îl poți cumpăra acum pentru suma de 378.99 lei.

Cuptor cu microunde Samsung GE83X grill

Cei de la Samsung mai au un model în acest top și anume varianta GE83X care vine cu funcție grill. Acest cuptor cu microunde aduce un design oglindă, nuanța de față fiind chiar numită “Black Mirror” ca celebrul serial de pe Netflix. Dacă preferați acest finisaj lucios și reflexiv atunci e modelul ideal pentru voi. Ca performanță, oferă capacitate de 23 litri și are putere de 800W.

Cuptoare cu microunde

La interior s-a folosit email și avem funcții de dezghețare, încălzire, timer, blocare acces copii, afișare ceas și semnal sonor la finalizare programului. Cuptorul are panou de comandă digital, 6 trepte de putere și consum de 1.2 kW. Măsoară 48.9 cm în lățime, 35.4 cm în adâncime, 27.5 cm în înălțime și are greutate de 13kg. Există și o serie de programe presetate pentru pește, paste, pizza, semipreparate, dar și pentru băuturi. Cuptorul aduce setări timer, un mod Eco și nu are mâner la ușă, pentru un design elegant. Costă 464.99 lei.

Iată ce spune Georgiana, care a ales acest cuptor și datorită design-ului:

Un cuptor cu microunde extrem de plĂcut ca Și aspect Și foarte uȘor de folosit. Faptul ca nu are mÂner la uȘĂ Îl face Și mai graȚios, foarte ÎncĂpĂtor Și silenȚios comparativ cu vechiul meu cuptor. SuprafaȚa este ca o oglindĂ neagrĂ, iar display-ul poate fi folosit ca Și ceas.

Cuptor microunde Toshiba MW-MM20PWH

Cei care preferă un echilibru între design-ul modern și funcționalitatea unui panou de comandă mecanic, au la dispoziție modelul Toshiba MW-MM20PWH. Acesta optează pentru o abordare dual-tone de culori cu alb și negru. Iar potrivit producătorului această combinație reprezintă spiritul japonez și calitatea uimitoare. Cuptorul are ușă cu deschidere spre stânga, o capacitate de 20 litri, funcție timer și iluminare interioară.

Cuptoare cu microunde

Avem 4 trepte de putere cu putere maximă de 800W. Ca dimensiuni acesta măsoară 440 mm în lățime, 334 mm în adâncime, 259 mm înălțime. Greutatea aparatului este de 11.4kg. Se oferă aici și funcție pentru dezghețare și un program de dezghețare. Folosind rotița dedicată puteți seta greutatea alimentelor congelate. Acest model este comercializat pentru doar 309.99 lei.