Chef Foa a deschis primul restaurant a la carte la Cluj: Bruto

0
2107

Chef Foa este cunoscut pentru colaborări cu zeci de restaurant, pentru food truck-urile sale şi serviciile de catering oferite prin brandul Flavours. Acum Flavours Grup deschide al 20-lea restaurant, primul a la carte pentru Chef Foa, sub numele de Bruto. Se afla la Cluj-Napoca, în inima oraşului.

Acesta este al doilea proiect dezvoltat de Flavours şi Speedwell, după Stradale Miro. Bruto se află într-o clădire veche, de epocă, care datează de mai bine de 200 de ani. Cândva era locul unde casa regală îşi ţinea caii de rasă, acestea erau grajdurile imperiale. Restaurantul păstrează elemente arhitecturale clasice, dar primeşte şi elemente de pop art, pentru o abordare mai modernă.

Ce mă intrigă la Bruto este faptul că restaurantul este prietenos cu animalele de companie, ba chiar va avea şi un meniu pentru câini. Cat despre meniul pentru oameni, el include preparate cu influenţă asiatică, dar şi italiană sau grecească. Veţi găsi şi preparate exotice, precum burgeri cu carne de bizon, zebră sau chiar crocodil. De asemenea se pot savura beri artizanale, există o selecţie generoasă de vinuri, dar şi ginuri, care au parte de un meniu special. Printre ele se află Gin Tonic Smoky, Greek Potion sau Popeye’s Formula.

Cât despre preparate culinare ceva mai cunoscute avem parte de Italian Osso Buco, Our Pork Belly sau Mango Sticky Rice. Puteţi servi la Bruto micul dejun, prânzul şi cina. Bruto are programul de luni până vineri, de la ora 08:30 la 15:00 şi de la 17:00 la 24:00, program mediteranean sau latin aş zice, cum vedem la unele pizzerii neapoletane. Sâmbătă şi duminică programul e între 08:30 şi 24:00.

Unde se află Bruto? În Record Park din Cluj, Strada Onisifor Ghibu 20.

Sursa foto