De ziua internațională a pastelor aflăm cum se prezintă topul celor mai comandate sortimente de paste de către români (studiu Foodpanda)

1258
Paste

Astăzi, 25 octombrie, în cazul în care nu știați, se sărbătorește Ziua Internațională a Pastelor. Cu această ocazie, platforma de comenzi și livrări rapide foodpanda România ne prezintă topul celor mai comandate sortimente de paste de către români în ultimul an. Detalii avem mai jos.

Pentru început trebuie spus că îndrăgitul preparat din bucătăria italienească se află în top 10 preparate culinare preferate de români pentru comandă online. Din punct de vedere al sortimentelor, clasamentul se prezintă astfel:

1. Carbonara
  2. Quattro Formaggi
  3. Bolognese
  4. Pollo e Funghi
  5. Milanese

paste

Pe seama datelor foodpanda mai aflăm că printre orașele care au generat în ultimul an cele mai multe comenzi de sortimente de paste se află Cluj-Napoca pe primul loc. Pe 2 este București, urmat de Oradea, Bacău și Brașov. În fiecare an pe data de 25 octombrie se sărbătorește Ziua Internațională a Pastelor și avem și câteva recomandări de restaurante.

foodpanda recomandă restaurante precum Pastellini, Trattoria Belvedere sau Pizzeria Due Fratelli pentru bolognese. Poți comanda paste Pollo e Funghi de la Atelierul de Paste sau milanese de la Pizza Napoli. Vă reamintesc faptul că la mijloc de lună octombrie am avut un alt studiu foodpanda. Atunci aflam că pizza a pierdut locul 1 în topul preferințelor românilor. Ce preparat i-a suflat prima poziție aflați de aici!

Apropo de paste, voi ce sortiment preferați? Eu unul mă declar fan paste cu creveți.