Explorare culinară și tradiții în Rimetea, Alba
Călătoria noastră culinară începe din Timișoara, cu destinația Rimetea, un sat pitoresc din județul Alba, recunoscut pentru peisajele sale încântătoare și atmosfera liniștită.
O experiență culinară de neuitat la Conacul Secuiesc din Colțești
Vizita noastră la Conacul Secuiesc din Colțești ne-a oferit șansa de a gusta din bucătăria tradițională maghiară și locală. Cu o rezervare făcută din timp, am avut ocazia să ne bucurăm de ospitalitatea lor remarcabilă.
Explorând meniul și alegerile noastre
Meniul divers ne-a captat atenția, alegând un platou tradițional pentru două persoane și două tipuri de gulaș: clasic unguresc și cu fasole.
Delicii locale și arome autentice
Platoul tradițional, bogat în delicatese locale cum ar fi brânzeturile marca Torockoi, a venit acompaniat de slănină, jumere, ceapă roșie, murături și salam. Gustul autentic al ingredientelor locale a fost evident și foarte apreciat.
Degustând gulașurile autentice
Gulașul unguresc și cel cu fasole, servite fierbinți în tuci, ne-au încântat papilele gustative, fiecare cu particularitățile sale. Gulașul cu fasole ar fi beneficiat de un adaos de fasole pentru un gust și mai bogat.
Urmăriți-ne pentru mai multe aventuri culinare
Nu uitați să vă abonați la canalul nostru YouTube, Degustăm cu Denis, pentru a nu pierde niciun episod din aventurile noastre culinare! Apăsați clopoțelul pentru notificări și împărtășiți conținutul cu prietenii.