Fabrica de iaurt Danone lansează programul de vizite After School La Danone

0
633

Danone România a anunţat lansarea primei ediţii a programului de vară „After School la Fabrica Danone”. Este un eveniment dedicat publicului larg şi reprezintă o continuare a sesiunilor de vizite în fabrică pentru grădiniţe şi şcoli.

Se desfăşoară pe tot parcursul anului şcolar. Cei mici, tinerii şi adolescenţii vor să ştie cum este produs iaurtul care a crescut generaţii întregi de copii. Compania a extins acum programul pentru toate vârstele de consumatori, pe durata sezonului de vară.

În cadrul vizitelor toţi cei interesaţi pot afla cum laptele proaspăt colectat de la fermele de gospodari ajunge în fabrica Danone şi care e procesul prin care se transformă zilnic în peste 1 milion de iaurturi simple, cu fructe sau cereale, pentru toate gusturile. Consumatorii pot afla răspunsuri la toate curiozităţile direct de la specialiştii Danone.

E vorba despre reţetele iaurtului preferat, procesele prin care trece laptele pentru obţinerea produsului final, dar şi asigurarea calităţii şi siguranţei alimentare. Pentru înscrieri cei interesaţi pot completa formularul disponibil aici, cu data şi intervalul orar preferat, la categoria „Afterschool la Danone”.

Cei mici vor face cunoştinţă cu ajutoarele Danone: roboţii Spider-Man, Vasilică, Vasilică Cel Mic şi Gemenii Acril. O vizită poate implica maximum 30 de persoane pe slot şi durează 60 de minute, iar dacă un anumit interval oraş nu e disponibil, consumatorii pot trimite un email la adresa [email protected] pentru a fi puşi pe lista de aşteptare.