Festivalul culinar Foodie reuneşte DJ de top şi bunătăţi la food truck în Sibiu

0
704

Cei care se află în Sibiu în acest weekend pot participa la festivalul culinar Foodie, care aduce muzică de la DJ de top şi preparate culinare diversificate. Zona de food truck-uri este activă de pe 6 septembrie, dar în acest weekend a primit „întăriri” cu noi truck-uri.

Foodie Street Food Cuisine ţine între 6 şi 12 septembrie în Parcul Tineretului Sibiu. Ultimele zile de eveniment aduc pe scenă DJ precum Alex Zara, Cipi Hampu, ARIAS, AFGO şi Jay Ko. A fost amenajat şi un parc de distracţii pentru cei mici, cu tobogane şi alte distracţii. Pe lista de food truck-uri se află Bătrânu’ Sas, Famous Waffles, Gulyas Master, Mimi’s Delices, Cure, Olha Coffee, iar începând de pe 9 septembrie apar şi Mr. Cannoli, Tok Cooks şi Soupette.

Tom Cooks sunt cunoscuţi pentru Philly Cheesesteak, iar Soupette este o prezenţă nouă la un eveniment street food la Sibiu, cu preparate vegane. Au în meniu burgeri şi wrap-uri vegane cu ingrediente bio. Mr. Cannoli se axează pe celebrele deserturi italiene în cocă crocantă, cu ricotta, ciocolată, vanilie şi alte tipuri de creme. Cei mici au la dispoziţie zone de distracţie, ateliere de creaţie şi competiţii, care îi implică şi pe părinţi şi bunici.

Famous Waffles vă oferă gofre pline de siropuri delicioase, frişcă, alune, ciocolată, iar Bătrânu’ Sas are nişte wurști fantastici. Foodie – Street Food Cuisine este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu și organizate de Asociația Sibiul de Odinioară, iar partener de eveniment este Backyard.