Gelateria Aniela deschide o nouă locaţie în centrul Bistriţei: cafenea, gelaterie, patiserie

0
1748

Gelateria Aniela, una dintre cele mai apreciate locaţii de gen din Bistriţa a inaugurat în această lună o cafenea în centrul Bistriţei, extinzându-se dincolo de domeniul său obişnuit de activitate. Respectiva locaţie ar avea mare succes, judecând după fotografiile postate pe reţelele de socializare, aşa că am vrut să aflăm ce produse speciale are.

De la cafea etiopiană până la sorbet de Maracuja, meniul e înţesat cu răsfăţuri. Gelateria Aniela o are în spate pe Aniela Vălean, care vine dintr-o familie cu experienţă de decenii în domeniul pregătirii îngheţatei. Secretul a fost mereu laptele de calitate, procurat direct de la sursă, de la ferme. Un alt secret este de a schimba în fiecare zi sortimentele de îngheţată, încât publicul să fie mereu surprins.

Primăvara şi vara în special se schimbă sortimentele, pentru că tot apar fructe noi pe piaţă, când e sezonul. Printre specialităţile apreciate se numără îngheţata de dude sau cea de lavandă şi mure. Puteţi degusta aceste bunătăţi în chioşcul de pe Pietonala din Bistriţa, lângă Vodafone. La laboratorul de pe Calea Moldovei se pot comanda torturi de îngheţată, iar noua locaţie este Gelateria – Caffe Aniela.

Aceasta se află la parterul unei clădiri din Centrul Vechi: Piaţa Unirii Nr. 3. Aici găsiţi şi 17 tipuri de preparate pe bază de cafea, îngheţată pe bază de Kinder Bueno sau Choco Goodness. Sorbetul de fructe este de asemenea în meniu, plus clasicul Banana Split. Se pot bea şi limonade, milk shake-uri, ceaiuri şi nectar de fructe. Musai de încercat dacă sunteţi în Bistriţa şi sper să îi vedem şi în alte oraşe.

Sursa foto