Glovo aduce brandul argentinian de dulciuri Franui în România, prin Glovo Expres

0
7988

Dacă vreţi o pauză de la cozonaci şi plăcinte şi vreţi să vă delectaţi cu dulciuri ceva mai fancy, aflaţi că brandul Franui ajunge în România. E vorba despre un brand argentinian de dulciuri, lansat exclusiv prin Glovo Express.

Glovo, platforma de livrare de produse şi preparate alimentare şi nu numai acasă a dezvoltat un parteneriat cu Franui. Snack-ul dulce se va livra acasă prin Glovo Express. Franui este un brand argentinian cunoscut în toată lumea, e un snack dulce, care constă în zmeură învelită în două tipuri de ciocolată.

Se produce în Valencia, Spania, iar reţeta provine din Patagonia. Se foloseşte zmeură aleasă manual, provenită de la mici producători, care folosesc metode de cultivare regenerative. Este un produs al unei afaceri de familie, de emigranţi de origine italiană, care s-au stabilit în Patagonia, Argentina în 1948. Franui a fost creat în 2013 de către Diego Fenoglio.

Glovo livrează aceste deserturi în locaţiile Glovo Express din Bucureşti, Braşov şi Cluj. Franui va ajunge în toate cele 11 locaţii Glovo Express din ţară. Supermarketurile Glovo Express sunt spaţii comerciale special create pentru a oferi produse de larg consum şi a scădea durata de livrare la mai puţin de 30 de minute. Peste 2500 de produse cu livrare ultra rapidă sunt disponibile.