Hai să-ți arăt cel mai bun restaurant traditional din Budapesta și o cafenea plină de feline🐱

0
1992

🍽 Seara bună dragilor si bine v-am gasit la un nou episod pe canal! Astăzi suntem tot in capitala Ungariei, așa că am ales să vă duc la cea mai renumită piață, intr-o cafenea plină de pisici și să încercăm mâncarea la cel mai bun restaurant tradițional.

Cat cafe

Locatia se afla in inima Budapestei si vreau sa va spun ca trebuie rezervare, deoarece s-ar putea să nu prinzi masă. Aici poti sa-ti bei cafeaua cu o gramada de feline, asa că dacă esti iubitor chiar merită să treci pe la ei.

Hungarikum Bisztró

Aici am comandat un platou rece și un gulaș plus un pahar de vin. Platoul rece a fost format din pateu de rață, salam, branzeturi și cremă de brânză. Starter-ul a făcut toti banii iar gustul ce trebuie. Vă recomand când veniti in Ungaria să le încercati mezelurile și branzeturile pentru că sunt delicioase. Cât despre gulas pot spune că a fost delicios, partea proastă a fost faptul că-mi trebuia mai mult în farfurie.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

🟢 SITE: Hungarikum – Hungarikum Bisztró https://hungarikumbisztro.hu/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/HungarikumBisztro
🟡 ADRESĂ: Budapest, Steindl Imre u. 13, 1051 Hungary
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: +36-30-661-6244

#Restaurant # #

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239