Începând de pe 16 mai 2021, pe Antena 1 se difuzează o nouă emisiune culinară, sub numele de „Hello Chef”. Gazdele sale sunt Roxana Blenche, finalistă „Chefi la Cuţite”, sezonul trecut, alături de un medic cardiolog pasionat de nutriţie, dr. Cezar şi o vedetă.
Emisiunea se difuzează duminică, la ora 13:15 la Antena 1. Printre invitaţii speciali care vor veni la emisiune se numără comendiantul Natanticu, Dorian Popa, Ramona Olaru, Cătălin Rizea, Răzvan Fodor, Răzvan Babană, Romică Ţociu şi dr. Mihail Pautov.
Despre acest proiect Roxana Blenche a declarat următoarele:
Propunerea de a face parte din acest proiect a venit pentru mine ca o mare surpriză şi o mare bucurie. Îmi place enorm de mult să gătesc şi mă bucur că pot să le arăt oamenilor în continuare tot felul de reţete şi de variante pe care să le pregătească şi ei mai apoi.
Mă bucur, de asemenea, că toată munca mea de la «Chefi la cuţite» a însemnat ceva pentru oamenii de acasă, pentru comunitatea mea, iar acest nou proiect, «Hello Chef», vine ca o confirmare a acestui lucru. Ne vedem în fiecare duminică, de la ora 13:15, la Antena 1, cu invitaţi surpriză şi reţete delicioase.
Acesta este un altfel de cooking show, în care aflaţi şi informaţii ştiinţifice şi unele legate de alimentaţia şi viaţa sănătoasă. Aflăm detalii despre riscurile şi beneficiile cafelei, despre grăsimile bune, dar şi cum depresia poate fi tratată cu ajutorul alimentaţiei. În episodul 1 reţeta vedetă a fost cea de cartofi dauphinois a Roxanei Blenche. Aceştia au fost garnitura la cotlete de berbecuţ cu pesmet aromatizat gatite de Răzvan Babana şi Roxana Blenche. S-au gătit cartofi fondanţi şi pască fără aluat.