Iată ce au comandat românii în timpul campionatului EURO 2020 prin Glovo! Berea și pufuleții se află în top

0
775
EURO 2020
Iată ce au comandat românii în timpul campionatului EURO 2020 prin Glovo! Berea și pufuleții se află în top

Campionatul European de Fotbal 2020 tocmai ce s-a încheiat, iar Glovo ne anunță astăzi ce au comandat românii între 11 iunie și 11 iulie 2021. Aflăm astfel că au fost comandate 45.000 de sticle și doze de bere, iar snacks-urile preferate ale utilizatorilor sunt pufuleții Gusto simpli. Avem detalii și despre alte produse comandate prin Glovo în timpul EURO 2020 mai jos.

Aflăm că în perioada EURO 2020 numărul comenzilor din categoria snacks and drinks a înregistrat o creștere de 15%. În aceeași perioadă au fost comandate 45.000 de sticle și doze de bere, însemnând aproximativ 22.500 de litri de bere. Glovo a înregistrat deci o creștere de 30% în comparație cu perioada anterioară campionatului.

Pe lângă bere, în top s-au aflat diverse sortimente de sucuri și cafea: Coca-Cola, caffe latte,  caramel macchiato cappuccino, apă plată Aqua Carpatica (1L) și Fanta. Se pare că EURO 2020 a influențat pozitiv și vânzarea produselor complementare servirii diferitelor băuturi răcoritoare.

Astfel, în topul preferințelor s-au aflat pufuleții Gusto simpli, dar și snacks-urile Lotto Classic cu cașcaval, pufuleții Star cu aromă de cașcaval și Doritos Nacho cu gust de brânză. Bake Rolls 7 Days cu usturoi și pizza, sticksurile Croco cu susan și popcornul Star cu brânză au fost de asemenea în top.

Marius Funie, Head of Marketing România și Moldova, a declarat:

“Contextul generat de Campionatul European de Fotbal 2020 a adus o serie de modificări în comportamentul de consum al românilor, iar acest lucru se poate observa în rezultatele înregistrate în platforma noastră. În plus, sezonul estival a contribuit și el la obiceiurile de consum, iar berea s-a aflat pe primele locuri în topul celor mai comandate băuturi alcoolice pe Glovo”

Tot în perioada EURO 2020 cele mai comandate produse în aplicația Glovo au fost McPuișor, cheeseburger-ul, apa plată la 2L, chifla kaiser Lorraine și bananele.