De câteva zile încoace un prieten îmi tot spune că a găsit o nouă aplicaţie de livrare de mâncare, Coressy. Iniţial am crezut că e vreo legătură cu brandul braşovean Coresi, dar se pare că nu e aşa. Am aruncat o privire asupra sa şi vă spun ce am aflat în rândurile următoare.
Coressy este disponibilă în acest moment în Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Iaşi, Reşita, Bucureşti, Galaţi, Târgu Frumos, Constanţa, Buzău şi Arad. Permite localizarea ta automată pentru a stabili adresa de livrare şi îţi arată cele mai apropiate resturante, sus având şi categrii de preparate: burger, peste, meniul zilei, ciorbe, salate, desert, băuturi, dar şi CSY.
La fiecare restaurant listat îţi apare adresa şi perioada de aşteptare, dar şi distanţă. În Bucureşti văd că au listat Gorilla’s Crazy Burgers, Meat 2 Eat din Floreasca, Shaormeria Băneasa, Sushi Yoko Yoko, cofetăria Dulcinella, Tacos Factory, Big Boy Burgers, Pizza Maestro, Maia Pizza din Centrul Vechi, dar şi Taverna Racilor. Au şi servicii listate, precum turism medical, companii de social media şi firme de marketing.
Preparatele au cam aceleaşi preţuri ca la Bolt Food şi mă gândesc aici în special la Tacos Factory de exemplu. În aplicaţie te poţi autentifica cu Facebook sau să creezi cont complet nou. Interfaţa e puţin cam old school şi văd că la recenziile din Play Store lumea se plânge de notificări invazive. Vom testa aplicaţia şi revenim cu impresii.