PAUL lansează 25 de specialităţi franţuzeşti de Crăciun, ediţie limitată

0
501

Ca în fiecare dintre ultimii ani, cofetăria PAUL lansează preparate dulci în ediţie limitată de Crăciun. Peste 25 de specialităţi franţuzeşti cu tematica festivă vor fi introduse în oferta sa şi avem detalii despre ele mai jos.

Brutăriile PAUL le oferă clienţilor o selecţie variată de specialităţi culinare inspirate de bucătăria franţuzească, în ediţie limitată. Colecţia Noel este disponibilă până pe 8 ianuarie 2023, iar noutatea din acest an constă în lansarea a 3 noi sortimente pentru faimosul buche de Noel. În această gamă se află Buche Chocolat, tort cu ciocolată şi migdale, dar şi Buche Fruits Rouges, tort cu arome fructate şi Buche Caramel Pecan, tort cu arome intense de caramel şi nuci pecan.

Fiind preparate tematice de Crăciun, au formă de ren sau brăduţ, iar în ofertă găsim şi macarons cu arome de sărbătoare, precum caramel sărat, brownie sau vanilie şi pecan. Sunt şi brioches cu arome de ciocolată, lapte şi stafide, iar pe lângă deserturi avem şi pâine franţuzească cu ingrediente inedite, precum smochine şi nuci. Specialităţile se găsesc în această perioadă în brutăriile PAUL din Bucureşti şi Constanţa.

Sezonul de sărbători se încheie cu un desert specific franţuzesc, Galette Frangipane, o tartă cu migdale, care are la interior o jucărie din porţelan. Va sosi în luna ianuarie. PAUL are o tradiţie de peste 130 de ani şi 784 de brutării deschise global.