LifeBox, lider al pieţei de livrare de mâncare sănătoasă din România a lansat un meniu special dedicat sărbătorilor de iarnă. În acest an vor exista două versiuni: meniul pentru Crăciun şi meniul pentru Anul Nou. E vorba despre preparate tradiţionale gătite într-o manieră sănătoasă.
Compania estimează o creştere a comenzilor de peste 45% faţă de anul trecut, mulţumită popularităţii meniurilor de sărbători Lifebox şi a extinderii bazei de clienţi fideli. LifeBox a pregătit 21 de preparate diferite ca parte a acestor meniuri speciale de sărbători, concepute de către echipa LifeBox şi gătite într-un mod sănătos. Pentru masa de Crăciun clienţii pot opta pentru salată de boeuf reinterpretată, acum cu pulpă de raţă confiată, maioneză de avocado şi ouă de prepeliţă.
Ciolanul sous vide glazurat cu sos de soia şi lemongrass ar putea fi o altă vedetă a acestui meniu, alături de ceapa caramelizată cu cognac. Friptura de curcan la cuptor ne va aduce o parte din atmosfera americană de Thanksgiving, împreună cu sosul de honey mustard. Sarmalele cu bulgur, carnea de porc cu pastă de roşii şi ardei dulce, dar şi 4 tipuri de cozonaci se află de asemenea pe listă.
Cât despre meniul de Anul Nou, se respectă tradiţia de a consuma peşte la noaptea dintre ani: file de somon copt cu roşii cherry şi lime. Nu lipseşte salata de cartofi cu ouă de prepeliţă şi jalapeno, gulaşul de vânat din cerb şi mistreţ, dar şi 4 tipuri de cozonaci. Vegetarienii pot modifica toate aceste preparate în funcţie de nevoile lor. Se pot schimba inclusiv gramajele şi porţiile.
Precomenzile pentru meniul de Crăciun se pot face până pe 21 decembrie, iar cele pentru Anul Nou până pe 27 decembrie, inclusiv.
„Am ajuns deja la al treilea an consecutiv în care LifeBox își dorește să aducă de sărbători pe masele românilor preparate tradiționale mai sănătoase, dar la fel de gustoase. Anul acesta, am pregătit două meniuri speciale, un meniu de Crăciun și un meniu pentru Anul Nou. Acestea pot fi alcătuite după preferințele fiecărui client, în funcție de stilul alimentar și de cantitatea dorită. Feedback-ul primit din partea clienților pentru această inițiativă a fost unul foarte bun, de aceea ne așteptăm la o creștere a comenzilor de peste 45% față de anul trecut”, au declarat cofondatorii LifeBox.
Puteţi face comenzile de aici.