Reteta Simplificată pentru Mac and Cheese cu Bacon Crocant

0
419

Te invităm să descoperi o retetă simplă și delicioasă de Mac and Cheese cu bacon crocant. Este un preparat ideal pentru zilele în care timpul nu este de partea ta, dar nu vrei să compromiți calitatea mesei.

Prepararea Macaroanelor pentru Mac and Cheese

Pentru început, pune apa la fiert. După ce apa ajunge la punctul de fierbere, adaugă macaroanele. Acestea vor fi gătite timp de aproximativ 8 minute, până când ajung la al dente, perfecte pentru un Mac and Cheese reușit.

Prepararea Sosului de Brânză pentru Mac and Cheese

În paralel cu gătirea macaroanelor, începe să prepari sosul de brânză. Pune untul la topit într-o altă tigaie. Când untul este complet topit, adaugă făină. Amestecă foarte bine pentru a te asigura că nu se formează cocoloașe. Apoi, adaugă lapte și continuă să amesteci.

Imediat ce făina este gătită, adaugă brânza ceddar. Lasă brânza să se topească și să se îmbine bine cu celelalte ingrediente. Condimentează după gust. Acum ai un sos de brânză perfect pentru un Mac and Cheese delicios.

Combinarea Ingredientelor pentru Mac and Cheese

La final, adaugă macaroanele în sosul de brânză. Pentru un plus de savoare și crocanță, poți adăuga bacon crocant peste Mac and Cheese. Este un detaliu care transformă acest preparat simplu într-unul deosebit. Poftă bună!