McDonald’s are planuri mari pentru 2020: 8 noi sandvişuri, 8 noi restaurante în România

0
319

McDonald’s are planuri mari pentru România în 2020. Cu puţin noroc vor reveni McMicii şi sandvişurile cu cârnăciori olteneşti, dar ce e sigur e că ne aşteaptă preparate noi, plus noi restaurante.

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltare McDonald’s în ţara noastră a anunţat investiţii de 80 de milioane de lei în dezvoltarea business-ului în 2020. Vor fi deschise 8 noi restaurante în ţara noastră, creându-se peste 500 de locuri noi de muncă. În ultimul an McDonald’s a intrat în oraşe ca Slatina, Alba Iulia sau Satu Mare, iar pentru 2020 ambiţiile cresc. Se va implementa sistemul Experience of the Future, care le permite clienţilor să comande mâncarea la acele chioşcuri dedicate.

Acolo îşi pot personaliza comanda, plăti cu cardul sau cu cash la casă. Se poate opta şi pentru mâncare la pachet sau servire la masă. Ce ne interesează pe noi e promisiunea că McDonald’s va lansa 8 noi sandvişuri în restaurantele din România în acest an. Primul produs nou apare prin martie. Noile serii de produse vor include şi deserturi şi băuturi. Premier Restaurants aminteşte şi că produsele locale ocupa un procent de 40% din producţia companiei, care colaborează cu furnizori autohtoni, precum fabrica de pâine Titan, Toneli sau Albalact.

McDonald’s a ajuns la 84 de locaţii în 2019, în 26 de oraşe din ţară.