McDonald’s lansează noi produse în ediție limitată: Salmon Salad și Crispy Chicken Salad, împreună cu Chef Iosif Ștefănescu

0
1183
McDonald's

Cei de la McDonald’s își diversifică mereu meniul, iar astăzi descoperim noutăți în zona de salate. Dacă vei vizita un Mec de astăzi o să găsești salatele Salmon Salad și Crispy Chicken Salat, lansate împreună cu Chef Iosif Ștefănescu. Detalii despre ingredientele folosite avem în rândurile de mai jos.

Noile salate sunt adresate celor care vor o masă ușoară, din ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. Acestea aduc o combinație delicioasă de proteine – ouă, somon sau pui 100% local. Includ și legume proaspete, iar ambalajele sunt realizate din carton.

McDonald's

Salmon Salad include un mix de salată Narcisa, roșii cherry, rondele de ceapă roșie și felii de ardei gras. Are și ou fiert și feliat, crutoane plus dressing Honey Mustard și somon afumat. Cei care preferă puiul pot alege Crispy Chicken Salad cu mix de salată Narcisa și o bucată delicioasă de pui Tender fraged. Are și felii de castravete, roșii cherry, cubulețe de avodou, ou fiert și feliat, bacon crocant mărunțit și dressing 1000 Island.

Noile preparate sunt rezultatul unei colaborări cu Chef Iosif Ștefanescu. Acesta are o experiență de peste 25 de ani în restaurante de top din România și străinatate sau mari vase de croazieră unde a ocupat poziția de Head Chef. Salatele pot fi comandate în locațiile fizice, inclusiv la McDrive și prin McDelivery, în perioada 18 august – 13 octombrie.

Din câte văd, prețul unei salate ediție limitată este de 31.5 lei prin Glovo.