Miele aduce în România noua generație de frigidere încorporabile, cu umidificator integrat: seria K 7000

0
1681
Miele

La mijloc de lună iulie Miele anunță lansarea unei noi generații de aparate frigorifice pe piață. Vorbim despre frigiderele încorporabile K 7000 care oferă condiții superioare pentru păstrarea mâncării grație tehnologiei PerfectFresh. Aflăm că aceste electrocasnice setează standarde ridicate de confort în utilizare și că sunt deja disponibile pe piața din România.

Mi se pare foarte utilă tehnologia pe care Miele o aduce aici în scopul de a păstra prospețimea alimentelor timp îndelungat. Un studiu scoate la iveală că în România există o medie de 5 milioane de tone de alimente aruncate anual. Global cifra urcă la 1 miliard de tone de alimente aruncate. Frigiderele noi au un sistem special care ne ajută să evităm rispia.

PerfectFresh Pro este sistemul Miele care păstrează alimentele proaspete de până la 5x ori mai mult decât un compartiment pentru legume-fructe. Compartimentul de aici menține o umiditate naturală, iar sistemul Pro oferă prospețime de durată prin difuzarea de vapori fini de apă în interiorul sertarului. Este păstrată astfel savoarea mâncării și vitaminele. Noile frigidere Miele K 7000 au și aprecieri, obținând premiul iF Design Award pentru look-ul adoptat.

Miele

Pe lista de caracteristici mai avem și FlexiTray care permite rotirea unui raft de sticlă la 180 grde. Astfel nu mai scotocim după diverse borcane sau recipiente cu mâncare. Avem și ajustare pe înălțime a rafturilor de pe ușă și ecrane interactive. De asemenea, există aici și un sistem eficient de iluminat.

Video prezentare Miele K 7000:

Fiecare raft de sticlă are LED-uri integrate și aflăm că pe viitor va fi utilizată și tehnologia Ambilight pe frigidere. Metoda de iluminare va fi disponibilă și pentru IceMaker și pentru sistemul de răcire DynaCool. Noile aparate din gamă vor avea disponibile și conectarea prin WiFi. Ce înseamnă asta este că vom primi notificări pe telefon dacă se întâmplă ceva. Un exemplu este notificarea primită la uitarea ușii frigiderului deschisă.

Mai multe detalii despre aceste frigidere și disponibilitate găsești aici!