PAPRIKAS•FOIE GRAS ȘI PIEPT DE RATA LA MICHELIN•RECHINI

0
225

🍽 Bună, bine ați venit pe canalul „Degustam cu Denis”! Astăzi vă invităm să ne alăturăm aventurii noastre culinare din a doua zi în Budapesta, unde am explorat frumusețea orașului și am savurat o masă deosebită la Hoppa Bistro, un restaurant inclus în ghidul Michelin, cu un design casual și o abordare culinară intrigantă.

După un mic dejun delicios, ne-am plimbat pe străzile pitorești ale capitalei, anticipând cu nerăbdare experiența culinară de la prânz. La Hoppa Bistro, am ales cu grijă trei preparate captivante: o cremă de foie gras, un paprikas surprinzător și un piept de rață.

Starter-ul cu foie gras a fost o combinație inedită de texturi. O terină cu o textură catifelată, proaspăt scoasă din frigider, a fost însoțită de un amestec intrigant de zmeură și ceapă mărunțită, marinată într-un mod dulce și interesant. Combinarea cremoasă a foie gras-ului cu crocantul cepei a creat o experiență de gust complexă și plină de surprize.

Paprikasul meu, preparat în mod inedit, a fost un adevărat deliciu. Pulpa de pui gătită sous vide și apoi prăjită în tigaie a fost însoțită de o salată de găluște și un sos bogat în legume, care aducea cu gândul adevăratul paprikas. Acest preparat destructurat a adus o notă modernă și inovatoare, surprinzându-ne plăcut cu fiecare mușcătură.

În ceea ce privește pieptul de rață, chiar dacă gustul a fost excepțional, singurul minus a fost prezentarea, deoarece acesta nu era fasonat corespunzător. Cu toate acestea, am fost compensați cu niște roll-uri de tortilla umplute cu ciuperci și un sos delicios din vișine, care au adăugat un plus de savoare întregii experiențe culinare.

Sperăm că v-ați bucurat de această incursiune culinară în Budapesta alături de noi și vă invităm să ne spuneți ce părere aveți în comentarii. Nu uitați să vă abonați pentru mai multe aventuri culinare! Până data viitoare, poftă bună!

🟢 SITE:https://www.hoppabistro.hu/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAyKurBhD5ARIsALamXaE3mF0GdoLXzv08tABL38jy2cQ-Ga-2gH0Rl6J3D722yXhfJ0YqQ7kaAivmEALw_wcB
🟡 ADRESĂ: Budapest, Október 6. u. 15, 1051 Hungary
☎ TELEFON: +36 70 676 3185

#Restaurant # #

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239