PAUL lansează o colecţie de prăjituri de Valentine’s Day, în ediţie limitată

1
1834

Dacă nu ştii unde să o scoţi de Valentine’s Day sau de Dragobete, poţi să o îndulceşti cu ceva bun de la PAUL măcar. Celebrul lanţ de cofetării/brutării a anunţat lansarea unei noi colecţii de prăjituri în ediţie limitată, care sărbătoresc luna iubirii. Avem detalii mai jos.

Luna februarie este o lună a iubirii şi a sărbătorilor iubirii. Colecţia în ediţie limitată de la PAUL se numeşte „Un Coeur Pour Deux” şi va fi disponibilă între 7 şi 24 februarie. Marea noutate este prăjitura Coeur Pistache Choco, o combinaţie de ingrediente precum ciocolată, fistic şi fructele de pădure. Noua gamă include prăjituri atât că porţii individuale, cât şi ca mini torturi, ce pot fi împărţite în doi. Toate noile produse sunt inspirate de reţete franţuzeşti şi de dragoste.

Puteţi alege un Coeur Feuillette Framboise, cu cremă de vanilie şi zmeură, dar şi Coeur Pistache Choco, cu cremă de ciocolată, fistic şi fructe. Deşerturile se pot savura în doi, la cafeaua de dimineaţă, sau într-un bistro elegant PAUL cu un pahar de vin alături. Le puteţi lua şi acasă şi împarţi cu cei dragi. Colecţia cea nouă se găseşte în toate brutăriile PAUL, inclusiv cele de tip Chariot. Nu uitaţi şi de oferta specială pentru croissantele PAUL: comanzi două şi primeşti încă unul gratis. Personal îmi e dor de eclerurile speciale de Valentine’s Day de la PAUL cu cele mai variate arome (nu că variantele actuale nu ar fi delicioase).

Brandul PAUL este prezent în România din anul 2008 şi are 17 brutării în acest moment. Majoritatea lor se află în Bucureşti, dar sunt şi câteva locaţii în afară Capitalei (Ploieşti, Cluj-Napoca şi Constanţa).