PLESKAVITA DE MOLDOVA NOUA•LACUL OCHIUL BEIULUI

0
592

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou episod din Degustăm cu Denis! Astăzi o să facem o drumeție la lacul Ochiul Beiului pentru a ne bucura de frumusețea naturii, apoi vom lua masa în Moldova Nouă.

Lacul Ochiul Beiului
Este situat într-o zonă de o sălbăticie impresionantă din Parcul Național Cheile Nerei — Beușnița, la limita Munților Aninei cu Munții Locvei, la o altitudine de 310 metri. Forma lacului este a unui crater cu adâncimea de 3,6 metri, iar apa este atât de curată, încât păstrăvii care înoată în el pot fi admirați în toată splendoarea lor. Eu am avut norocul să văd vreo doi.

Mâncarea
Am ales să luăm masa la Mili Grill, fix pe faleza Dunării în Moldova Nouă. Am ales să iau o ciorbă de pește și o pleskavita sărbească, având în vedere că eram fix la graniță. Vreau să vă spun că acest local m-a surprins cu faptul că și-au actualizat meniul la noile reguli și vezi detalii despre fiecare produs, inclusiv E-urile și potențiatorii de aromă. Ciorba de pește a fost una gustoasă, dulceagă și ușor picantă. Aceasta a fost făcută din somn și crap, iar partea nasoală a fost că mai aveau oase, așa că mare grijă. Cât despre pleskavita, nu pot spune ca a fost cea mai bună pe care am mâncat-o. A fost una acceptabilă și a conținut carne, roșii, castraveti, ketchup, maioneză, brânză.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

#Restaurant #fish #danubedelta #food #review #timisoara #travel #bucuresti #foodvlog #restaurant #romania #vlog #foodreview #nature

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239