Popeyes România vine mai aproape de tine în această vară; Iată unde se vor deschide două noi restaurante

3605
Popeyes

Cu un slogan pe care toți l-au auzit în această perioadă (Adio, pui obișnuit), Popeyes a debutat în România pe 9 aprilie. Primul restaurant a fost inaugurat în Băneasa Shopping City din București și chiar în pragul lansării noi am obținut meniul pentru livările prin Tazz.

Am fost chiar și la fața locului pentru a cumpăra și degusta ulterior preparatele celor de la Popeyes, iar acum avem vești noi. Așa cum spune și titlul postării de față, în această vară vom asista la o extindere a prezenței locale. În momentul de față avem doar locația din Băneasa, greu de accesat de mulți. Totodată livrarea e limitată la proximitatea zonei. Astfel, o extindere era clar necesară pentru a satisface pofticioșii, iar din vară vom avea 2 noi restaurante.

Popeyes

Acestea vor fi inaugurate în centrele comerciale Park Lake Shopping Center și AFI Cotroceni. De asemenea, aflăm că în momentul de față Popeyes a dat startul recrutărilor pentru noile restaurante. Acestea vor genera peste 100 de noi locuri de muncă. Se caută Crew Members, Shift managers  sau Manager de Restaurant. De asemenea, se promit cele mai atractive salarii de intrare nete din industrie, cât și oportunități de dezvoltare profesională.

Iată ce spune Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer Popeyes România:

Prima deschidere a fost un succes și suntem impresionați de entuziasmul tuturor celor care ne-au vizitat și care și-au exprimat dorința de a ne găsi mai aproape de comunitățile lor. Anul acesta avem în plan deschiderea mai multor restaurante în București și ne dorim să ne extindem echipa pentru viitoarele restaurante.

Legat de noile restaurante Popeyes din ParkLake și AFI Cotroceni, acestea vor avea un design modern. Accentele portocalii vibrante și interioarele colorate vor fi prezentate. Acestea sunt inspirate din stilul artei stradale din Louisiana și a galeriilor tradiționale din New Orleans.