Primul restaurant Popeyes din România s-a deschis cu sute de persoane la coadă

0
2338

Deschiderea primului restaurant Popeyes din România s-a întâmplat, sâmbătă, pe 9 aprilie 2022, în Băneasa Shopping City. Sute de persoane au venit să stea la coadă pentru a gusta puiul prăjit cu arome speciale din Louisiana. Inclusiv noi am fost acolo, duminică, pe 10 aprilie şi găsiţi o recenzie aici.

Secretul Popeyes este gustul unic al puiului lăsat la marinat 12 ore şi asezonat cu un mix de condimente Cajun, crocant la exterior şi suculent la interior. Deschiderea restaurantului american a fost sărbătorită de sute de clienţi, care au avut parte de surprize: articole ce au purtat branding-ul faimosului Poppy de la Popeyes, momente de sărbătorire a clienţilor, degustări ale preparatelor.

Startul comenzilor s-a făcut odată cu dezvăluirea restaurantului şi tăierea panglicii, în aplauzele publicului. Au participat zeci de invitaţi, printre care Selly, Dorian Popa, persoane din presă, influenceri, dar şi reprezentanţii Ambasadei Statelor Unite în România, printre care Shane Dixon, Chief of Mission şi reprezentanţii Seviciului Comercial. Restaurantul e uşor de identificat în Băneasa Shopping City, prin culoarea portocalie vibrantă şi logo-ul puternic iluminat.

Designul vibrant este inspirat de arta stradală din Louisiana şi galeriile tradiţionale din New Orleans. Meniul Popeyes include preparate precum American Biscuit, Signature Chicken şi mai ales The Chicken Sandwich, care face furori în State. Fanii Popeyes se pot bucura de surprize oferite prin programul de Loyalty din aplicaţia de pe mobil Popeyes România (Android si iOS). Produsele Popeyes se pot comada inclusiv pe Tazz (în curând), dar şi prin aplicaţia mobilă, prin kioskurile din zona restaurantului şi pe desktop la adresa order.popeyesromania.ro.

Sterling Cruise este compania locală care operează aceste brand şi care are planuri de extindere cu 90 de restaurante în toată ţara în următorii 10 ani.