S-a inventat îngheţata de 500 de ori mai picantă decât sosul Tabasco

0
2107

Dacă nu ar fi ardeii aceia înfipţi în îngheţata de mai jos, aproape că nu aş crede că acest preparat are o aromă criminală. Aflaţi că o gelaterie din Glasgow a reuşit să creeze îngheţata care este de 500 de ori mai picantă decât celebrul sos Tabasco.

Numele locului este lung şi pompos: „Glasgow’s Aldwych Cafe And Ice Cream Parlor”, dar voi îi puteţi spune „Moartea Papilelor INC”. Numele preparatului este Respiro Del Diavolo, sau „Respiraţia Diavolului” şi acesta a debutat săptămâna trecută. Vizual este un festin, un fel de gumă de mestecat Babol îngheţată ca aspect, cu ardeii aceia care bulversează cumpărătorul de îngheţată.

Ai crede că îngheţata îţi va da o senzaţie de răcoare şi răceală, nu cea mai tare arsură a vieţii tale. Aveţi mai jos un clip în care cineva gustă îngheţata şi este mai mult decât frapat de picanterie. Acest inedit preparat este realizat manual şi se poate consuma doar de către persoane ce au împlinit 18 ani şi semnează un document special. Îngheţata are 1.569.300 de unități Scoville pe scara SHU, intrând în teritoriul celor mai periculoşi ardei din Mexic şi India.

The World’s Most Dangerous Ice Cream Now On Sale In Glasgow

It might be cold outside but our brand new limited edition “Respiro Del Diavolo” will be sure to warm you up with just one spoonful. Handmade in our Cardonald Ice Cream Parlor with great caution this ice cream is so hot that you must be 18 years old and sign a disclaimer before we can hand it over.Coming in at 1,569,300 on the SHU scale the chilli’s used to make Respiro Del Diavolo are 500 times hotter than Tabasco sauce making even the hottest vindaloo seem like baby food!If you think you can take the heat or want to treat someone you love with a special surprise get in the car and come on over before it’s all gone..

Posted by Aldwych Cafe And Ice Cream Parlor on 31 Ianuarie 2018

Ce scrie în documentul aferent? „Pericol de răni, boală şi pierdere a vieţii”. Gelateria ar fi descoperit o reţetă italiană din 1936 şi nu vrea să spună care e ingredientul secret. Aş paria pe un chili maturat foarte mulţi ani şi vreun cayenne periculos rău din India.