Sophia the Robot a ajuns la Bucătar după Ureche, celebrul cooking show LIDL

0
1896

Sophia the Robot a tot ţinut cap de afiş în România, încă de când a ajuns în ţara noastră, cu câteva zile în urmă. A primit un card bancar de la o bancă locală, a fost machiată cu cosmetice ale unei firme celebre şi acum a gătit împreună cu chef Florin Dumitrescu . Ce a ieşit vedeţi mai jos.

E clar faptul că avem un viral aici, clipul celor de la LIDL România sărind 1 milion de vizualizări în doar 5 zile. Acesta este episodul 3 din showul „Bucătar După Ureche”, deschis cu un episod haios cu Micutzu, urmat de unul cu formaţia LikeOne. Episodul 3 e ceva mai special, Sophia the Robot fiind invitata de onoare, dar preluând rapid postura de amfitrion. Sophia a fost extraordinar de glumeaţă, ironizând percepţia că „femeia trebuie să gătească” spre exemplu.

Celebra exponentă AI care l-a refuzat pe Will Smith într-o întâlnire recentă i-a ghidat pe Florin Dumitrescu şi actorul Andrei Aradits pentru a pregăti o porţie specială de paste cu somon. Trebuie spus că LIDL e primul retailer cu care Sophia the Robot a colaborat până în acest moment. S-a lăsat cu lacrimi (de râs şi de la tăiat ceapă) şi un medalion de somon excelent integrat pe patul de paste.

Viteza Sophiei de a dicta i-a pus în dificultate pe cei doi, dar la final rezultatul a arătat foarte bine. Atenţie la momentul haios cu flambarea de la minutul 5:03. Urmează o aventură cu sos bechamel, parmezan şi cimbru şi marea pregătire la cuptor. Sophia ar face gelos şi cel mai dur jurat Master Chef, asta e sigur, prin viteza sa. Pe cine va invita oare LIDL la „Bucătar după ureche” data viitoare?

Cred că un sportiv ar fi un invitat interesant. Poate Simona Halep sau un fotbalist?