The Walking Dead inspiră o emisiune de gătit, cu preparate… „pentru apocalipsă”

0
710

The Walking Dead este un serial-fenomen, chit că a scăzut masiv audienţa sa şi ultimele sezoane au devenit mai degrabă o parodie a celor iniţiale. Fenomenul pop culture a făcut din Rick Grimes şi Darryl Dixon personaje legendare şi a propulsat actorii care îi joacă la candidat la rolul lui James Bond şi protagonist de jocuri video de PS4. Ei bine, acum serialul cu zombii inspiră chiar şi o emisiune de gătit.

AMC Networks, creatorul serialului colaborează cu Complex Networks pentru a lansa producţia „Run the Dish”. Aceasta este o serie care se va axa pe preparate inspirate de apocalipsă. Universul Walking Dead va fi inclus aici, dar nu e foarte clar cum. Probabil prin apariţia actorilor sau a unor preparate consumate acolo. Având în vedere cât de sărăcăcioasă şi frugală e viaţa din serial, chiar mă intrigă conceptul. Complex Networks are o reputaţie bună, ei fiind creatorii francizei „First We Feast”.

„Run the Dish” se va axa pe preparate pe care le-ai găti într-un univers apocaliptic. Vor participa bucătari celebri, actori din „Walking Dead” şi mă aştept la multă carne de vânat, conserve, fructe proaspete şi multe tocane. Mai subţire cu deserturile când eşti pe fugă de zombii totuşi. Peştele la grătar şi legumele la frigăruie sunt iar o alternativă solidă. De plating nu se pune problema şi mă aştept să văd şi ouă gatite pe capota maşinii şi vânat tăiat cu maceta. Probabil va ieşi şi o carte de gătit cu reţete din „Walking Dead”, deşi probabil gospodinele o vor fenta în magazine, dacă are zombii pe copertă.

First We Feast a ajuns deja un colos al show-urilor culinare, cu creaţii online precum Hot Ones, The Burger Show, Tacos con Todo şi multe altele.