Top 5 cele mai bune prăjitoare de pâine sub 150 de lei, la început de an 2021

0
1077
Prajitor de paine

Un aparat care nu ar trebui să lipsească din bucătărie este clar prăjitorul de pâine. Pe cât de simplu, pe atât de necesar este în prepararea micului dejun sau pentru atunci când mai vrem o gustare sub forma unui sandviș. Astăzi am decis să vă prezint un Top 5 cu cele mai populare prăjitoare de pâine pe care le-am găsit în oferta eMAG și care costă sub 150 de lei!

Am ales eMAG pentru că aici există un sistem de notare bine pus la punct, cu recenzii din partea cumpărătorilor și note acordate de aceștia. Poți vedea și citi toate impresiile din paginile produselor astfel încât să vă asigurați că prăjitorul de pâine ales bifează cerințele tale. Trebuie să fii atent la materialele din care este făcut și la puterea oferită. Iată cele 5 prăjitoare de pâine!

Bosch TAT3A014

Bosch TAT3A014

Primul model de pe listă se numește Bosch TAT3A014 și atrage prin culoarea roșie aprinsă pe care o adoptă. Dacă aveți o bucătărie colorată, atunci acest model se va potrivit de minune la voi. Are putere de 980W, suport de încălzire rabatabil integrat și funcție de reîncălzire. Aduce rumenire uniformă pentru un toast perfect, funcție High Lift pentru îndepărtarea ușoară a feliilor și poate pregăti 2 felii simultan. Poate încălzi și chifle, are tastă stop și curățare ușoară. Prețul este de doar 132.99 lei.

Ovidiu este unul dintre cei care au ales acest toaster și este încântat de ce livrează. Iată ce spune despre aparat: 

Un toaster foarte trendy care dă foarte bine într-o bucătărie modernă. Raport preț- calitate excelent. Ca de obicei Bosch nu dezamăgește, folosind materiale de bună calitate. Spirala e deasă și prăjirea se face uniform și repede. De asemenea se pot încălzi felii de pâine, croissant, etc. Fără să le ardă. Recomand.

Heinner HTP-700BKSS

Heinner HTP-700BKSS

Următorul model este Heinner HTP-700BKSS și acesta vine la un preț mai accesibil, de doar 96.12 lei. Poate prăji simultan 2 felii de pâine, are 6 trepte de prăjire pentru gradul preferat de rumenire și putere de 750W. Carcasa sa include inox și plastic, iar pe lista de funcții avem centrare automată, decongelare, dar și reîncălzire sau anulare. Vine cu o tavă firmituri detașabilă care poate fi astfel curățată foarte ușor și rapid.

Star-Light TS-800W

Star-Light TS-800W

Se poate și mai accesibil de atât dacă ai un buget mic. La doar 89.99 lei găsești modelul de prăjitor de pâine Star-Light TS-800W care după cum și numele sugerează, are putere de 800W. Acesta îți pune la dispoziție 7 trepte de control pentru a controla după bunul plac gradul de rumenire. Poți opri oricând procesul de prăjire prin butonul dedicat Cancel și trebuie să știi că extragerea feliilor de pâine se face ușor și în siguranță. Bine de știut că există aici și funcție DeFrost, respectiv ReHeat pentru decongelare și reîncălzire.

Prețul atractiv, materialele din care este fabricat și performanțele livrate de acest prăjitor de pâine reprezintă punctele forte, pe care și utilizatorul YoYo de pe eMAG le confirmă în recenzia sa după cumpărarea aparatului. Iată ce declară el:

Am fost plăcut impresionat de finisajul și de calitatea acestui produs. Până la urmă este un toaster foarte bun la un preț super atractiv. Inoxul este unul de calitate care nu păstrează amprentele și se curăță foarte ușor.
Merită cumpărat.

Bosch TAT3A001

Bosch TAT3A001 

Pentru cei care pun accentul pe simplitate și vor ca această preferință să se aplice și produselor din bucătărie, există BOSCH TAT3A001. Acesta este un prăjitor de pâine care nu iese în evidență, optând pe un alb imaculat și un format mai compact. Oferă putere de 980W, panou de comandă mecanic, 6 trepte de prăjire și o carcasă din plastic. Poate prăji simultan 2 felii și are termostat, protecție supraîncălzire, tavă firmituri detașabilă și loc dedicat pentru depozitarea cablului. Are și suport pentru încălzire chifle și pentru felii de pâine lungi. Prețul său este de 149,99 lei.

Electrolux EAT3300

Electrolux EAT3300 

Ultimul model de pe lista de prăjitoare de pâine se numește Electrolux EAT3300 și optează pentru un design glossy cu format compact. Are greutate de 1.64 kg, cablu de 1 metru și putere de 940W, respectiv 7 trepte de prăjire. Poți pregăti simultan 2 felii de pâine, iar ca funcții avem aici reîncălzire, respectiv anulare și suport pentru încălzire chifle. Tava de firmituri este la rândul său detașabilă pentru curățarea rapidă. Important de știut faptul că acesta nu se încălzește. Costă 141 de lei, iar mai multe opinii și impresii din partea celor care îl dețin deja aflii din pagina produslui de aici!