Top 5 electrocasnice mici de bucătărie la sub 500 de lei, din oferta eMAG Stock Busters!

0
671

După cum probabil ați remarcat, astăzi eMAG a dat startul unei noi campanii promoționale numită Stock Busters. Este organizată în perioada 16-18 martie și vine cu reduceri de până la 50% la o gamă variată de produse. Se numără pe această listă desigur și electrocasnice de bucătărie, de la aparate de gătit, depozitare și preparare băuturi.

Am decis să vă prezint astfel un top 5 electrocasnice mici de bucătărie din oferta eMAG Stock Busters, produse care nu trec de 500 de lei. Pe listă se află un slow-cooker, un grătar electric Tefal, dar și un aparat de gătit cu aburi. Mai apare și blender, respectiv un prăjitor de pâine. Detalii despre fiecare în parte aflați mai jos.

Blender Electrolux E6TB1-4GB

Electrolux E6TB1-4GB

Pentru doar 199 lei îți poți cumpăra azi și un blender. Modelul Electrolux E6TB1-4GB pare o alegere bună și vine cu putere de 700W. Are bol din sticlă de 1.5 litri, oferă lame din inox, panou de comandă mecanic și 5 trepte de viteză. Poate mixa, toca, zdrobi și accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Aparat de gătit cu aburi Star-Light FSD-1012W

Electrocasnice

Următorul produs de pe listă este un aparat de gătit cu aburi Star-Light FSD-1012W. Este o soluție ideală dacă plănuiți o alimentație mai sănătoasă și aflați că acesta are putere de 1000W și vine cu 3 tăvi/zone de gătire. Capacitatea este de 12 litri, iar capacitatea recipientului de apă de 1.4 litri. Are timer, programe pentru orez sau legume și accesoriile se pot spăla rapid și ușor. Prețul său este de 112.99 lei.

Slow cooker Crock-Pot CSC028X-DIM

Electrocasnice

Rămâne în zona aparatelor de gătit unde apare și slow cooker-ul Crock-Pot CSC028X-DIM pe care îl vedeți mai sus. Acesta are o capacitate de 3.5 litri, putere de 210W și permite gătirea sub presiune. Avem control pentru temperatură, 2 programe și mod abur. Vine și cu funcție de păstrare la cald, vas ceramică detașabil și 3 ustensile de gătit. eMAG îl are listat acum pentru doar 129.99 lei.

Grătar electric Tefal OptiGrill+ GC712834

Electrocasnice

La mare căutare în oferta de electrocasnice eMAG sunt și grătarele electrice precum este cazul acestui model OptiGrill GC712834 de la Tefal. Produsul de față oferă o suprafață de gătire de 300 x 200 mm din aluminiu și dispune de sistem anti-alunecare. Are și plăci detașabile, indicator LED, mânere reci la atingere și tavă de scurgere detașabilă. Puterea sa este de 2000W, iar apropo de suprafața de gătire aceasta este striată. Poți prepara burger, pui, sandwich-uri, cârnați, carne roșie sau pește grație programelor predefinite. Acum costă doar 499.99 lei.

Prăjitor de pâine Daewoo DBT90C

Daewoo DBT90C

Dacă vrei un prăjitor de pâine puternic și cu multe funcții, poți alege varianta Daewoo DBT90C. Aceasta are putere de 1500W și vine pe o nuanță de culoarea piersicii. Oferă funcție dezghețare, reîncălzire, anulare, dar și indicator luminos. Mai are tăviță pentru firimituri, spațiu depozitare cablu și control electronic pentru rumenire. Are 5 trepte de prăjire și poate pregăti 2 felii de pâine simultan. Costă doar 109.99 lei acum!