🍽 Ziua bună dragilor și bine v-am găsit la un nou top pe canal! Astăzi suntem tot la Cluj și am zis să facem TOP 5 MIC DEJUN de aici.
Bujole
Aici am luat un croque madame, iar în farfurie am primit sandwich-ul, un ochi de ou deasupra, cartofi prăjiți și salată coleslaw. Micul dejun a fost cinstit, te saturi sigur, iar cartofii sunt exact ca la Mc (asta-i pont). Singurul punct în minus a fost faptul că sandwich-ul nu a fost făcut la cuptor, așa că brânza nu era topită.
Eggcetera
Aici am așteptat puțin la coadă pentru că băieții au un concept fain (mănânci și pleci). De aici mi-am comandat o combinație de pulled pork și benedict care a fost de VIS. Mi-aș dori ca în fiecare oraș mare să fie un astfel de restaurant.
Toulouse
Aici am ales o omletă franțuzească cu sparanghel și feta, știu nu prea pare franțuzească dar merge și un fusion. Mi-a plăcut tare mult această omletă pentru că oul nu a fost gătit în totalitate, sparanghelul a fost aldente și în combinatia cu cremă de brânză feta a mers totul de minune.
Olivo
Acest restaurant m-a cucerit din prima cu design-ul, iar la mâncare am ales o bruschetă cu ouă posate, gravlax de somon și cremă de ricotta. Aici, combinatia a fost bună, dar la masa am rămas surprins de o spumă care ducea spre hollandaise, iar acest lucru m-a băgat în ceață. În rest, farfuria a fost tare gustoasă.
Dot
Aici am ales un bol american care a fost cuprins din cartofi albi, cartofi dulci, sos cheddar și sos chimichurri. Combinatia a fost ok, dar parcă era totul prea dulce iar sosul chimichurri nu era chiar ce trebuia să fie.
🟢 Locul 1 https://www.facebook.com/eggcetera.cluj
🔵 Locul 2 https://www.facebook.com/bujole
🟣 Locul 3 https://instagram.com/olivocaffe?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🟡 Locul 4 https://www.facebook.com/ToulouseCafeBrasserie
🟠 Locul 5 DOT
#Restaurant #cluj #timisoara #food #foodreview #review #travel #vlog #foodvlog #romania
PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
⭐ https://degustam.ro/