Ultima zi la Food Truck Festival în Parcul Nicolae Titulescu, Brașov

0
294
Food Truck Festival: Ultima zi de sărbătoare culinară în Parcul Nicolae Titulescu
Food Truck Festival: Ultima zi de sărbătoare culinară în Parcul Nicolae Titulescu

Parcul Nicolae Titulescu din Brașov este gazda ediției de primăvară a Food Truck Festival, un eveniment care adună delicii din toate colțurile lumii. Vă invităm să vă lăsați purtați pe ritmuri muzicale și să savurați arome internaționale într-o atmosferă vibrantă.

Pentru gurmanzi, festivalul propune o varietate impresionantă de opțiuni culinare, de la gustări rapide până la deserturi sofisticate, toate disponibile de la rulotele culinare colorate. Nu ratați Best of Drinks, Best of Pasta sau delicioasele Bubble Tea Efe Universe.

Programul muzical este și el un punct forte, cu DJ GEORGE A care va întreține atmosfera pe parcursul zilelor de festival, culminând cu prestația DJ SAUCE în seara de duminică.

Zona pentru copii este special amenajată pentru a oferi celor mici distracție pe măsură, cu activități diverse care să le ocupe timpul într-un mod creativ și amuzant.

Programul festivalului este următorul: Vineri, 10 mai: 12:00 – 23:00; Sâmbătă, 11 mai: 11:00 – 23:00; Duminică, 12 mai: 12:00 – 22:00. Nu ratați ultima zi de festival!

Pentru mai multe informații, puteți verifica pagina de Facebook a evenimentului sau profilul de Instagram.